user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Infrastructuurspecialisten in de Randstad

Technisch ApplicatiebeheerderNetwerkbeheerderSysteembeheerder
OSC BV
 • OSC BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je bent een techneut in hart en nieren en je deinst niet terug voor het vinden van de juiste technische oplossingen. Je bent een teamplayer en je werkt graag samen. Je hebt al een aantal jaar ervaring en je bent enthousiast en proactief. Daarnaast ben je ambitieus en wil je graag een sparringspartner hebben om te kijken op welk vlak je je verder kan ontwikkelen.
Jij hebt je al gespecialiseerd als Systeembeheerder, Netwerkbeheerder of Technisch applicatiebeheerder.
Is jouw interesse in deze functie gewekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een MBO niveau 4 diploma
 • woonachtig in de Randstad.
 • minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving OSC is een detacheringsbureau in de IT branche, ontstaan vanuit de passie voor het vak en de mens. Wij zijn gegroeid tot een middelgrote system integrator op het gebied van Wintel, Unix, Linux, AIX en netwerken.
Door het effectief combineren van diverse disciplines heeft OSC als bedrijf een competentie ontwikkeld die onderscheidend is en wordt gewaardeerd. Kwaliteit en betrokkenheid in alles wat we doen draagt bij aan het succes van OSC en haar medewerkers. Begeleiding en ontwikkeling van onze professionals is waar onze organisatie om draait. Dit doen wij door middel van fieldmanagement, workshops, kennissessies, in house trainingen en nog veel meer.
OSC onderscheid zich als detacheerder met zijn aandacht voor de professional. “Lekker werken als professional” is ons motto en dit zit in de gehele organisatie ingeworteld. Op basis van de 8 OSC wetten werken onze professionals aan hun ontwikkeling met behulp van instrumenten zoals bijvoorbeeld een situationeel ontwikkelplan. De field manager helpt hierin als eerste hulp om te zorgen dat de professional het naar zijn zin heeft op z’n opdracht, de opleidingen volgt die bij zijn doelen passen en zich ook op de juiste soft skills ontwikkelt. Aangezien we het belangrijk vinden dat de professional zich echt OSC’er voelt, zien de field manager en de professional elkaar in ieder geval maandelijks.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

• Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
• Je bent onderdeel van een leuk team die mee gaat met de technische ontwikkelingen in de markt.
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een budget om dit te realiseren en het behalen van de juiste certificaten.
• Gezellige borrels, trainingen en top begeleiding door middel van fieldmanagement.
• Uitstekend salaris, 13e maand, auto van de zaak en een prestatietoeslag.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Parisa Bidwa
06-58967942
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam