user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

OSC BV https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8521/8f3da2e7a528b5b4a5795a8533ae1b5d/
Haarlemmerweg 319b
1051LG Amsterdam Noord-Holland NL

0206845920
OSC BV
Score: 8.8
Stemmen: 57

OSC BV

Haarlemmerweg 319b, Amsterdam

OSC BV
  • OSC BV
  • Amsterdam
  • 51 - 250 medewerkers
  • 0206845920
Bekijk ICT vacatures

OSC is een detacheringsbureau in de IT branche, ontstaan vanuit de passie voor het vak en de mens. Wij zijn gegroeid tot een middelgrote system integrator op het gebied van Wintel, Unix, Linux, AIX en netwerken.
Door het effectief combineren van diverse disciplines heeft OSC als bedrijf een competentie ontwikkeld die onderscheidend is en wordt gewaardeerd. Kwaliteit en betrokkenheid in alles wat we doen draagt bij aan het succes van OSC en haar medewerkers. Begeleiding en ontwikkeling van onze professionals is waar onze organisatie om draait. Dit doen wij door middel van fieldmanagement, workshops, kennissessies, in house trainingen en nog veel meer.
OSC onderscheid zich als detacheerder met zijn aandacht voor de professional. Lekker werken als professional is ons motto en dit zit in de gehele organisatie ingeworteld. Op basis van de 8 OSC wetten werken onze professionals aan hun ontwikkeling met behulp van instrumenten zoals bijvoorbeeld een situationeel ontwikkelplan. De field manager helpt hierin als eerste hulp om te zorgen dat de professional het naar zijn zin heeft op zn opdracht, de opleidingen volgt die bij zijn doelen passen en zich ook op de juiste soft skills ontwikkelt. Aangezien we het belangrijk vinden dat de professional zich echt OSCer voelt, zien de field manager en de professional elkaar in ieder geval maandelijks.

Werken bij OSC BV? 1 openstaande ICT vacature
Infrastructuurspecialisten in de Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
OSC BV - Amsterdam
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Amsterdam