user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Cloud System Engineer in Capelle a/d IJssel

SysteembeheerderSystem Engineer
Sodexo Nederland
  • Sodexo Nederland Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Kennen cloud oplossingen voor jou als ervaren Systeembeheerder geen geheimen en spreekt het jou aan om te gaan werken bij een internationale organisatie in Nederland?
Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Jij bent een ervaren Cloud System Engineer met ervaring met Azure, AWS en VMware en scripting (PowerShell). Wil jij aan de slag binnen een team dat zich richt op inrichting, monitoring en ondersteuning van de cloud diensten binnen een zeer uitdagende en innovatieve omgeving? Hebben Windows en Linux geen geheimen meer voor jou? Kloppen mensen bij jou aan zodra ze het woord cloud horen?

Als Cloud System Engineer kom je te werken bij een internationale organisatie die zich richt op inrichting, monitoring en ondersteuning van het Datacenter en cloud diensten.
Met twee andere collega's werk je samen in een team, waar het werken op hoog niveau centraal staat. Jij zorgt ervoor dat de IT-systemen goed draaien en naadloos op elkaar aansluiten en je borgt de veiligheid van de systemen. Je werkt binnen een omgeving waar gedeployed wordt in de cloud. Om deze reden is het belangrijk dat je al kennis van en ervaring met VMware, AWS, Azur en PowerShell hebt.

Als derdelijns support geef je ondersteuning voor de complexere problemen met de applicaties op onze Datacenter en cloud services.
Verder neem je deel aan innovatieve (interne) projecten en ben je verantwoordelijke voor het beheren en optimaliseren van de IT-omgeving. Je bent gewend om met diverse stakeholders te schakelen (intern en extern). Ook ben je in staat om te adviseren over nieuwe ontwikkelingen.

lees meer

Functie-eisen Je hebt een relevante afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau. En je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Verder heb je ervaring opgedaan met (cloud) infrastructuur en automatisering (AWS, Azure en Powershell). Ook hebt je gewerkt met zowel Windows als Linux omgevingen. Je bent geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en hebt een uitstekende kennis van de Engelse taal. Het is een pre als je Frans spreekt en kennis hebt van Docker.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels, Frans
Bedrijfsomschrijving Sodexo is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van Food Services en Facility Management. Opgericht in Frankrijk in 1966 en actief in 72 landen. Met 460.000 collega’s vormen we een community van dienstverleners met een missie: ‘Improving the Quality of Life.’Met onze Quality of Life services stimuleren wij onze medewerkers, klanten, gasten, en servicegebruikers om elke dag het beste uit zichzelf te halen.

Met passie voor service en vakmanschap zorgen wij voor prettige en veilige werk- en woonomgevingen, voor gezondheid en vitaliteit, voor contact tussen mensen, dat zaken slim en efficiënt geregeld zijn en werken zoals ze moeten werken. Dat doen we met een breed pakket aan diensten op het gebied van Food, Soft FM en Hard FM, die we continu ontwikkelen en innoveren. Op kantoren, in zorginstellingen, op scholen en universiteiten en zelfs op boorplatforms.

Dat doen wij samen, als één team. Samen met onze medewerkers en partners realiseren we de ambities van onze klanten. Als sociaal werkgever, met aandacht voor Diversiteit & Inclusie en een actieve maatschappelijke rol voor een betere en duurzame toekomst.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.615 - € 3.610 p/m

• Reiskostenregeling conform cao;
• 26 vakantiedagen;
• 12 adv-dagen;
• Een collectieve zorgverzekering;
• Diverse trainingen;
• Goede doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon Mevr. van Heeswijk
06-21489363
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Capelle aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Capelle aan den IJssel