user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel applicatiebeheerder, 32-36 uur

Functioneel Applicatiebeheerder
Catharina Stichting
 • Catharina Stichting Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen?
Als Functioneel Applicatiebeheerder vorm je een schakel tussen de gebruikers, ICT en de leveranciers van software. Je bent verantwoordelijk voor de inzet van diverse software pakketten, zoals: ONS Nedap (Elektronisch Cliënten Dossier, Plannen & Roosteren), Visma (Talent & salarisadministratie, EasyCruit & Financieel) en Inforay (BI-tool).

In deze functie draag jij zorg voor het succesvol functioneren van de applicaties. Je implementeert updates, voert testen uit en zorgt voor een optimale aansluiting van de applicaties op onze organisatieprocessen. Daarnaast ben jij op de hoogte van belangrijke documentatie en releases. Je maakt procesbeschrijvingen, handleidingen en werkinstructies voor de applicaties, zodat kennis gewaarborgd blijft. Nieuwe kennis breng jij over door het geven van trainingen aan gebruikers van de applicaties. Bij acute of toekomstige problemen draag jij zorg voor een goede analyse en onderneem jij actie om tot de juiste oplossing te komen. Je voert overleg met gebruikers en management om eventuele problemen te signaleren, wensen te ontdekken en komt met concrete voorstellen voor verbeteringen. Je kunt flexibel omgaan met tegenstrijdige belangen en beschikt over een helicopterview.

lees meer

Functie-eisen Wie ben je en wat kun je?
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde of informatica;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie;
 • Kennis met zorginhoudelijke en administratieve werkprocessen;
 • Je bent een ondernemend en oplossingsgericht;
 • Met je stevige persoonlijkheid heb je een duidelijke visie en kan je deze op een enthousiaste wijze overbrengen op gebruikers en management.

De Functioneel Applicatiebeheerder valt hiërarchisch onder de Manager Planning & Control en maakt onderdeel uit van het team Ondersteunende Diensten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Catharina Stichting is een zorg- en welzijnsorganisatie van middelgrote omvang met haar wortels in Westelijk Voorne. Wij zijn een organisatie met circa 300 medewerkers en 500 vrijwilligers met een open, laagdrempelige cultuur. De insteek is, zo veel en waar mogelijk te werken met zelfsturende teams, het versterken van vakmanschap en eigenaarschap en het geven van regelruimte aan professionals.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Het salaris is conform cao VVT, waarbij rekening wordt gehouden met kennis en ervaring en bedraagt minimaal FWG 50. Daarnaast bieden wij onder andere een reiskostenregeling, pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg & Welzijn, een eindejaarsuitkering (7,4%) en vakantietoeslag (8%). Er wordt in eerste instantie een jaarcontract geboden met uitzicht op een vast dienstverband. Werkdagen en -tijden zijn in onderling overleg bespreekbaar.

lees meer

Aantal uur per week 32 - 36 uur p/w
Werkdagen en -tijden in overleg bespreekbaar
Overige info Ben je geïnteresseerd?
Voor nadere informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marcel de Ruiter, Manager Planning & Control, via telefoonnummer: 06-53627901.
Contactpersoon Dhr. Marcel de Ruiter
06-53627901
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Brielle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Brielle