user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Systeem & applicatie beheerder in centrum Utrecht (stad), 36 uur per week

ApplicatiebeheerderSysteembeheerder
SSH
 • SSH Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je ziet het als een uitdaging te zoeken naar de best passende oplossing.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste systeem- en applicatiebeheerder. Als systeem- en applicatiebeheerder sta je midden in de organisatie en heb je een breed takenpakket. Je weet wat er speelt en wat de behoeftes op de werkvloer zijn en ook hoe de zaken in de organisatie georganiseerd zijn. De functie heeft operationele, adviserende en projectmatige kanten. Je bent iemand die verder kijkt dan de functionele inrichting van de werkplek en echt kan schakelen op niveau van beter en efficiënter werken.

In het kort:
 • Je bent gewend proactief te werken en niet alleen ‘brandjes te blussen’;
 • Je beheert en optimaliseert de verschillende bedrijfsapplicaties om de gehele IT-infrastructuur draaiende te houden;
 • Je ontwikkelt adequate rapportages eventueel in samenspraak met betrokken collega’s;
 • Je houdt je bezig met het beheren en bewaken van de infrastructuur, servers en software;
 • Je geeft advies aan manager om de effectiviteit en efficiency van de organisatie te verbeteren;
 • Je levert een actieve, positieve en constructieve bijdrage bij IT-projecten;
 • Je ondersteunt collega’s bij vragen en bent aanspreekpunt bij problemen van technische aard.

Plaats in de organisatie
Je komt te werken op de afdeling Informatievoorziening & Automatisering (I&A). Het team bestaat inclusief deze vacature uit zeven medewerkers. Je legt verantwoording af aan de Manager IT. Je werkt nauw samen met de Systeembeheerder en de twee Functioneel beheerders. Op de afdeling werken verder nog twee projectmanagers IT.

lees meer

Functie-eisen Wie jij bent
Je vindt het leuk om allround bezig te zijn, dus zowel applicatiebeheer als netwerkbeheer. Je bent verantwoordelijk voor de goede infrastructuur voor zowel de kantoorautomatisering als de hosting omgeving van de organisatie. De monitoring op de servers en de applicaties behoort tot je taken alsmede het doen van migraties en updates.

Je bent een zelfstarter en staat voor een ondernemende, nieuwsgierige werkhouding. Je kunt kritisch zijn en kan omgaan met weerstand. Je bent flexibel, denkt mee aan het verbeteren van bestaande processen, hebt humor en doorzettingsvermogen. Je beseft dat er niet altijd één standaardoplossing is voor een vraag.

Verder is het belangrijk dat je aan de volgende criteria voldoet:
 • Je hebt minimaal een diploma op mbo 4 of Hbo-niveau (informatica of een opleiding met een technisch richting);
 • Je beschikt over relevante werkervaring in het IT-veld;
 • Je bent bereid specifieke cursussen te volgen en je verder te ontwikkelen;
 • Je hebt vooral een helicopterview over het geheel;
 • Je communiceert helder en overtuigend;
 • Je hebt ervaring met scripting en/of programmeren, server/desktop en applicatie visualisatie, netwerken, Windows desktop – en serverbesturingssystemen.
 • Je hebt ervaring met Microsoft, Terminal server, Exchange en SQL. Ervaring met Topdesk is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving De SSH is dé specialist in studentenhuisvesting van Nederland en verhuurt kamers en woningen voor relatief korte periodes. De diensten die zij levert, passen bij de student. De SSH heeft ruim 19.000 verhuureenheden in onder meer Utrecht, Rotterdam, Groningen, Zwolle, Maastricht, Tilburg en Amersfoort. De doelgroep bestaat uit Nederlandse en buitenlandse studenten van de in die steden gevestigde universiteiten en hogescholen. De organisatie van de SSH bestaat uit 130 medewerkers.

De SSH is meer dan een verhuurder of beheerder van woningen. De SSH draagt bij aan het leven en de ontwikkeling van studenten. Bij de SSH woont een student voor het eerst zelfstandig en doet ervaringen, vriendschappen en kennis op die belangrijk zijn voor de rest van het leven. Onze missie is om studenten goed en betaalbaar te huisvesten. Het echte leven begint bij de SSH: deze ervaring bieden wij onze studenten graag.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.836 - € 3.685 p/m

Wij bieden een veelzijdige en verantwoordelijke functie in een prettige werksfeer. Naast een pakket goede arbeidsvoorwaarden zijn we een organisatie met veel ruimte voor eigen initiatieven en zelfstandigheid. We bieden een salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en werkervaring volgens de cao Woondiensten. Voor deze functie ligt dat tussen de € 2.836,- tot € 3.685, - bruto bij een 36-urige werkweek. De functie is per direct beschikbaar. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

lees meer

Overige info Hebben wij je interesse gewekt?
Mooi, aarzel niet en solliciteer! Reageer uiterlijk op 19 maart 2019. Referentiechecks (na toestemming) en bekijken van social media-accounts plus een diplomacheck kunnen onderdeel uitmaken van de procedure.

Voor inlichtingen over de inhoud van de functie kun je terecht bij Ronald de Lange. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Louise van Veen (P&O). Beide zijn bereikbaar via ons algemene telefoonnummer (088) 730 4200.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Ronald de Lange
088-7304200
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht