Vacature Breed georiënteerde systeembeheerder die van een technische uitdaging houdt!

Systeembeheerder
ITS IT-Services
 • ITS IT-Services
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Mogen wij ons even aan je voorstellen? Wij zijn een middelgroot, gezellig ICT-bedrijf, gespecialiseerd in het onderwijs. En dat zijn vrolijke klanten, waar we met een lach op het gezicht aan het werk zijn! Onze scholen zitten vooral in Zuid-Holland, dus lange reistijden zijn bij ons niet aan de orde. Ook fijn: je kunt bij ons rekenen op vaste werktijden en weinig overwerk. Je maakt bovendien deel uit van een hecht team van 20 systeembeheerders en met de goede opleidingsmogelijkheden die we bieden, krijg je alle gelegenheid om door te groeien.

Join our team
Ben jij een breed georiënteerde systeembeheerder? Iemand die houdt van afwisseling en wil werken met alle verschillende besturingssystemen met fysieke en virtuele servers? Vind je het leuk om systemen afwisselend op afstand en op locatie te beheren? Join our team!

Dit ga je doen
 • Aanleg en onderhoud van IT-netwerken
 • Advisering van klanten
 • Gebruikersondersteuning
 • Projecten leiden en begeleiden

lees meer

Functie-eisen Je hebt een zeer klantgerichte instelling en een representatief uiterlijk.
Je hebt kennis van:

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels, Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving ITS IT-Services is dé totaaloplosser voor het onderwijs en het MKB op het gebied van ICT hardware, netwerkbeheer en digitale presentatiemiddelen. Met onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en uitgebreide technische kennis zijn wij een flexibele en betrouwbare partner voor onze klanten.
Bij ITS IT-Services krijg je als medewerker veel ruimte om jezelf te ontplooien en de diversiteit aan werkzaamheden biedt je elke dag weer nieuwe uitdagingen. Door de plezierige sfeer voel je je snel thuis binnen ons hechte team. De hoge mate van klanttevredenheid zorgt ervoor dat je er trots op zult zijn om onderdeel van ITS uit te maken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Voor een goede systeembeheerder hebben wij een goed salaris over
Aantal uur per week 36 - 40 uur p/w
Over het aantal uren valt zeker te praten
Breed georiënteerde systeembeheerder die van een technische uitdaging houdt!
Score: 8.1
Stemmen: 38

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leidschendam