Vacature Functioneel Applicatiebeheerder (32/40 uur) - Veldhoven

in Veldhoven

Baetsen Service en Onderhoud bv
  • Baetsen Service en Onderhoud bv
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving De Baetsen-Groep is een brede bedrijvengroep met activiteiten in transport, kraanverhuur, containers, recycling, bouwstoffen en grond- en sloopwerken. We zijn een dynamisch familiebedrijf met vestigingen in Veldhoven, Son en Echt. Met 300 medewerkers in dienst zetten wij ons dagelijks in voor een goede service en volledige tevredenheid van onze klanten in sectoren als bouw, industrie, gemeentelijke overheden en particulieren. Als Functioneel Applicatiebeheerder ben je onderdeel van onze afdeling ICT in Veldhoven.

Zet jij het applicatiebeheer bij Baetsen mee op de optimale route?

Wat ga je doen
De ICT-afdeling heeft net het grootste ICT project van de afgelopen jaren afgerond: Het implementeren van het nieuwe ICT-Landschap. Nu de basis weer voldoet aan de standaarden anno 2019 is het tijd om door te pakken. Daarom gaan we het (functioneel) applicatiebeheer binnen Baetsen professionaliseren en ons applicatielandschap herijken. Hier ga jij een belangrijke rol in gaan spelen!

In de functie Applicatiebeheerder ben jij, samen met je collega applicatiebeheerder, dé sparringpartner voor de business als het gaat om applicatiebeheer.
Geen enkele dag is hetzelfde! Je hebt diverse taken en verantwoordelijkheden waarmee je zelfstandig aan de slag bent, zoals:

· Beheren van de core-applicaties PieterBas, TALIS, Groeneveld, AFAS en/of ScanSys. Een aantal van deze applicaties worden jouw specialisatie.
· Professionaliseren en structuur aanbrengen als het gaat om applicatiebeheer
· Inventariseren functionele wensen
· Impact bepalen van wijzigingsverzoeken
· Kartrekkersrol vervullen bij de herijking van het applicatielandschap

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij
Ben jij die gedreven, energieke, behulpzame applicatiebeheerder die ons team compleet maakt? Heb je enkele jaren ervaring in functioneel applicatiebeheer en heb je het gevoel dat je nog lang niet bent uitgeleerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je kunt je verder vinden in dit profiel:
· HBO, bij voorkeur richting HBO Bedrijfskundige Informatie of HBO Business IT & Management (of vergelijkbaar)
· Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
· De vaardigheid om processen snel te doorzien en te kunnen optimaliseren;
· Kennis van diverse ERP systemen zoals AFAS
· Prettige persoonlijkheid met een sterk ontwikkeld communicatief vermogen, waarbij je op alle niveaus goed kunt schakelen;
· Stressbestendig, zelfstandig, analytisch inzicht & servicegericht. Je durft verantwoordelijkheden op je te nemen en bent gecommitteerd.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving De Baetsen-Groep is een brede bedrijvengroep met activiteiten als transport, kraanverhuur, containers, recycling, bouwstoffen, grond- en sloopwerken. We zijn een dynamisch familiebedrijf met vestigingen in Veldhoven, Son en Echt. Met ongeveer 300 medewerkers in dienst zetten wij ons dagelijks in voor een goede service en volledige tevredenheid van onze klanten in sectoren als bouw, industrie, gemeentelijke overheden en particulieren.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Je hebt uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een passend salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer met goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend. Wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat we je een uitdagende baan bieden in een organisatie die volop in beweging is. Onze sfeer is het beste te omschrijven
als open en informeel, waarbij er meer dan voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast:
· krijg je korting op jouw zorgverzekering bij CZ en VGZ
· betaalt Baetsen 2/3 van je pensioen
· heb je (minimaal) 24 vakantiedagen en 3,5 ATV dag op jaarbasis.
· kun je met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, weekendje weg, fitness-abonnement, fiets of een bon van een webshop.
· organiseren we regelmatig borrels en bedrijfsfeestjes. We zijn tenslotte een Brabants familiebedrijf!
· krijg je bij ons de kans om jezelf écht te ontwikkelen, waarbij scholing tot de mogelijkheden behoort.

lees meer

Aantal uur per week 40 uur p/w
32 / 40 uur
Functioneel Applicatiebeheerder (32/40 uur)
Score: 9.5
Stemmen: 12

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Veldhoven