Vacature Applicatiebeheerder

in Gouda

Applicatiebeheerder
Centric
 • Centric
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Functieomschrijving Voor de afdeling Sociaal Domein die zich vanuit de locatie Gouda richt op het maken van hoogwaardige software voor het sociaal stelsel van Gemeenten zijn wij op zoek naar een enthousiaste Applicatiebeheerder die het support team komt versterken. Als Applicatiebeheerder biedt je zelfstandig functionele en technische ondersteuning of advisering aan klanten om vraagstukken en problemen op te lossen met betrekking tot onze on-premise en SaaS-oplossingen.

De vragen die je krijgt variëren van snel op te lossen tot zeer complex waar je nog wel even mee bezig bent. Omdat onze applicaties vaak ook geïntegreerd zijn met andere applicaties van Centric zal je die regelmatig samen met collega's van andere units oppakken.

Je komt te werken op een skilled supportdesk die zich de ITIL-methodieken zoals Incident Management eigen heeft gemaakt. Centric werkt met een professioneel Servicemanagementsysteem wat je zult gebruiken ter ondersteuning van je werkzaamheden.

Daarnaast ben je zeer analytisch aangelegd en ben je in staat om de problemen van klanten stapsgewijs te analyseren en een geschikte oplossing met de klant te vinden. Jij hebt de drive en het vermogen om je onze applicaties op zowel functioneel als technisch gebied snel eigen te maken en bekend met technieken als XML en SQL. Je bent een initiatiefrijke teamspeler met lef. Andere eigenschappen waarin jij jezelf herkent zijn klantvriendelijk, inventief en servicegericht.

lees meer

Functie-eisen
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie als Support Medewerker, Servicedesk Medewerker of Applicatiebeheerder
 • Kennis of affiniteit met IT binnen de gemeentelijke overheid
 • Je kunt in teamverband werken (maar ook zelfstandig)
 • Je bent in staat het overzicht te behouden (onze afdeling heeft te maken met meerdere applicaties in een keten)

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Van een nieuw paspoort tot geboorteaangifte, bijna alles wat je als burger met de overheid regelt verloopt via de oplossingen van Centric. Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en ervaring met specifieke brancheprocessen, zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Aanbod
Flexibiliteit om je werk(week) in te delen
Mogelijkheid te werken in een internationaal team
Doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen
Kans je te specialiseren door uitgebreide opleidingsmogelijkheden
Goede arbeidsvoorwaarden met daarbij 26 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding (woon/werkverkeer) en voorzieningen zoals laptop
Goede pensioenvoorzieningen
Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen

lees meer

Applicatiebeheerder
Score: 8.4
Stemmen: 45

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda