user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ontwikkelaar Juridische Kennissystemen

Developer
Centric
 • Centric Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In de juridische wereld wordt het steeds belangrijker om kennis te hebben van IT. Kijk alleen al naar de vele legaltech bedrijven die als paddenstoelen uit de grond schieten. Toch blijkt het als jurist lastig een baan te vinden waar de ontwikkeling van IT skills mogelijk is. Laat staan een functie waarin je zowel jouw juridische kennis kunt benutten én je bezig kunt houden met de ontwikkeling van software.

Bij Centric is dit anders. Als jij een jurist bent die zich wil ontwikkelen op het gebied van IT zijn wij juist op zoek naar jou! Het liefst zien wij dat jij al enige programmeerervaring hebt, maar je moet in elk geval de aanleg en drive hebben om je hierin vast te bijten en je dit eigen te maken. In deze functie ben jij namelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze kennissystemen die bij gemeentes worden gebruikt.

Op basis van wet- en regelgeving en jurisprudentie bouw jij beslisbomen die de medewerkers van de gemeente juridisch ondersteunen in het aanvraagproces voor verschillende soorten bijstand. Denk aan de bijstand voor levensonderhoud of bijzondere bijstand. Het systeem waar jij aan bouwt, draagt er aan bij dat er een uniform en juridisch correct besluit wordt genomen.

Naast wijzigingen in wet- en regelgeving kunnen ook wensen van onze klanten aanleiding zijn om onze software aan te passen. In dit proces heb je geregeld contact met gemeenten door heel het land. Wij vinden het daarom belangrijk dat je voldoende communicatief vaardig bent.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?
 • Veranderingen in de wet- en regelgeving zelfstandig bijhouden en bepalen of dit mogelijke gevolgen heeft voor de software;
 • Signaleren en onderzoeken van de wensen en behoeften van de klant of gebruiker;
 • Je kunt situaties vanuit verschillende invalshoeken bekijken en durft buiten de kaders te denken zodat je komt tot creatieve ideeën en oplossingen;
 • In kaart brengen van wensen van gemeenten en dit vertalen naar de ontwikkeling van de software;
 • Analyseren en herstellen van fouten in de bestaande software. Hierin is communicatie met de klant een belangrijk onderdeel.

lees meer

Functie-eisen Je houdt ervan om je vast te bijten in complexe zaken en je bent op zoek naar inhoudelijke uitdagingen. Daarnaast ben je analytisch sterk en communicatief vaardig.

Wat verder nog op jouw cv staat:
 • Je bent minimaal HBO opgeleid;
 • Je hebt een afgeronde juridische opleiding of je hebt ervaring in het gemeentelijke werkveld op het gebied van de Participatiewet (bijvoorbeeld als consulent of klantmanager);
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van software of aantoonbare aanleg en drive om deze programmeer-skills te ontwikkelen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Als Centric'er maak je deel uit van één van de grootste IT-organisaties van Nederland. Heb jij je boodschappen bij de supermarkt weleens zelf gescand? Een identiteitsbewijs laten maken bij je gemeente? Of online een reis geboekt? Grote kans dat je met producten en diensten van Centric te maken had. Als grote IT-dienstverlener leveren wij onder meer software en infrastructuur, aan honderden organisaties in binnen- en buitenland. Zo werken we onder andere voor gemeenten, ziekenhuizen, banken, winkels en bouwbedrijven.De unit waar jij komt te werken Van een nieuw paspoort tot geboorteaangifte, bijna alles wat je als burger met de overheid regelt verloopt via de oplossingen van Centric. Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en ervaring met specifieke brancheprocessen, zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We bieden je een veelzijdige baan met ruimte voor eigen initiatief in een top IT-bedrijf met een professioneel en open werkklimaat. Afhankelijk van jouw eigen ontwikkeltempo en ontwikkelpad zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Ga je bij Centric werken, dan bieden wij jou:
• Flexibiliteit om je werk(week) in te delen
• Doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen
• Marktconform salaris
• Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
• 26 vakantiedagen
• Reiskostenvergoeding (woon/werkverkeer)
• Goede pensioenvoorzieningen
• Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen

lees meer

Overige info Contact
Voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Teun van Huffel (Corporate Recruiter) via telefoonnummer 06-55225839.
Contactpersoon Dhr. Huffel, (Teun) van
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Gouda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda