user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Support Consultant Key2Burgerzaken

Business ConsultantICT Support
Centric
 • Centric
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Functieomschrijving Key2Burgerzaken binnen Centric BU PIV
De gemeente is verantwoordelijk voor de Basisregistratie Personen (BRP). Veel gemeenten werken hierbij met ons product Key2Burgerzaken. Dit product bevat, naast de BRP, onder andere modules voor Reisdocumenten, Rijbewijzen, Burgerlijke Stand en Verkiezingen. We zijn druk bezig met de vernieuwing naar ons Portaal Key2Burgerzaken. Verder staan heel wat veranderingen op stapel, vooral de komst van een landelijke Basisregistratie Personen en de verschuiving naar selfservice voor burgers via onze eDiensten.

Als Support Consultant biedt je zelfstandig functionele en/of technische support en advisering aan klanten, vooral applicatiebeheerders, om vraagstukken en/of problemen op te lossen met betrekking tot onze Burgerzaken gerelateerde softwareproducten. Je komt te werken op een skilled supportdesk die zich de ITIL-methodieken zoals Incident Management eigen heeft gemaakt. Centric werkt met een professioneel Servicemanagementsysteem wat je zult gebruiken ter ondersteuning van je werkzaamheden.

lees meer

Functie-eisen De functie van Support Consultant is breed en we verwachten dan ook van jou dat je multi-inzetbaar en leergierig bent. Je bent een initiatiefrijke teamspeler met lef. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed en je beschikt over adviesvaardigheden en overtuigingskracht. Je bent analytisch aangelegd en dus in staat om de problemen van klanten stapsgewijs te analyseren om tot een geschikte oplossing te komen. Naast een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen breng jij met je mee:
 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur door een afgeronde HBO opleiding in de richting van IT / Informatica
 • Ervaring in een soortgelijke functie, waarbij ervaring met Key2Burgerzaken, andere Centric applicaties en SQL een pre is
 • Je kunt in teamverband werken (maar ook zelfstandig)
 • Kennis van en ervaring binnen de gemeentelijke overheid is een pre
 • Kennis van Burgerzaken is een duidelijke pre

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Onze 5.000 medewerkers vormen samen Centric: een slagvaardige organisatie, die toch benaderbaar is. Centric'ers zijn professionals op het gebied van technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening die ervoor zorgen dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. We ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware voor uiteenlopende branches, detacheren financiële en IT-professionals en kunnen desgewenst IT- en andere bedrijfsprocessen deels of geheel overnemen van onze klanten.We geloven in ‘The Power of Peoplecentricity' en stellen onze medewerkers voorop. Onze medewerkers zijn mensen met karakter, doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen. Zij zorgen voor het persoonlijke contact dat in iedere samenwerking onmisbaar is. Als collega maak jij het verschil en draag je bij aan het succes van onze organisatie. Het gaat ons niet alleen om jouw prestaties voor onze klanten, je krijgt ook volop de ruimte om jouw ambities te verwezenlijken en je te blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen. Daarvoor bieden we trainingen, opleidingen en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.Onze organisatie wordt gekenmerkt door een nuchtere en transparante manier van leidinggeven en de winst komt ten goede van de duurzame versterking van de organisatie zelf. Hierdoor bieden wij zekerheid en continuïteit aan klanten en medewerkers. De diversiteit van projecten en klanten, de continue groei en de veranderende wereld waarin we opereren, zorgen ervoor dat Centric'ers zich blijven ontwikkelen!De Business Unit PIVPersoons Informatie Voorziening (PIV) ontwikkelt en implementeert geavanceerde software voor lokale overheden, zoals gemeenten, provincies en waterschappen. De klanten gebruiken de software voor het registreren, beheren en delen van persoons- en basisgegevens. Onze expertise ligt op het gebied van Burgerzaken, Onderwijs, Begraven, Datadistributie, Basisgegevens en Geografische informatie. De business unit bestaat momenteel uit ca 110 personen. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We bieden je een veelzijdige baan met ruimte voor eigen initiatief in een top IT-bedrijf met een professioneel en open werkklimaat. Afhankelijk van jouw eigen ontwikkeltempo en ontwikkelpad zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden. Je kunt rekenen op een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:
• Een prima salaris
• 26 vakantiedagen
• Winstdelingsregeling
• Uitgebreid pakket studies en trainingen
• Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen

lees meer

Support Consultant Key2Burgerzaken
Score: 8.5
Stemmen: 41

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda