user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Accountmanager

ICT Accountmanager
Centric
 • Centric Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Van een nieuw paspoort tot geboorteaangifte, bijna alles wat je als burger met de overheid regelt verloopt via de oplossingen van Centric. Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en ervaring met specifieke brancheprocessen, zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.

Lokale overheden beheren, ontvangen en gebruiken veel gegevens en (basis-) registraties. Onze oplossingen zorgen ervoor dat zij optimaal worden ondersteund bij het beheer en gebruik van deze gegevens op locatie of in de cloud. Je bent continu met hen in gesprek over wat passende oplossingen zijn voor hun dagelijks werk en over actualiteiten zoals de AVG. Op basis van excellente verkoopvaardigheden creëer je een goede commerciële positie bestaande klanten en bij prospects, waarbij je de wensen van de klant weet in te vullen met onze oplossingen en verschillende vormen van dienstverlening.

Als Accountmanager bestaan je dagelijkse werkzaamheden onder andere uit:
 • Realiseren van omzetgroei bij nieuwe relatie;
 • Relatiebeheer huidige klanten;
 • (Opbouwen en) onderhouden van een relevant netwerk van stakeholders op diverse niveaus binnen het werkveld;
 • Bieden van ondersteuning bij aanbestedingen en bidmanagement;
 • Volgen van de marktontwikkelingen en als commercieel klankboord actief bijdragen aan innovatieve productontwikkelingen;
 • Bijdragen aan de commerciële strategie rondom deze producten.

Je krijgt daarbij ondersteuning van ervaren (Account)managers binnen jouw domein en van de Regio Accountmanagers. Ook heb je de beschikking tot een professionele marketing/communicatie afdeling.

Jouw team
De Sales afdeling van Public Sector Solutions valt onder Centric Netherlands B.V. Deze Sales afdeling bestaat uit 37 medewerkers, waarvan 23 accountmanagers, verdeeld over landelijk opererende Domein Accountmanagers en Regio Accountmanagers als centraal aanspreek punt voor de diverse regio's.

De accountmanagers worden binnen de afdeling ondersteund door een secretariaat, commerciële binnendienst, aanbestedingen bureau en een marketing acquisitie bureau.

De sales activiteiten richten zich op de standaard programmatuur die Centric levert over de volle breedte van de lokale overheid. Voorbeelden hiervan zijn: Belastingen, Financiën, Sociale Zaken, Burgerzaken, Leefomgeving en Zaaksysteem.

lees meer

Functie-eisen Je bent energiek, nieuwsgierig en een tikje eigenwijs... Je denkt in oplossingen en je gaat graag uitdagingen aan. Je bent zelfverzekerd, overtuigend en hebt oprecht plezier in wat je doet. Je hebt oog voor commerciële kansen binnen en buiten jouw domein. Je legt de lat hoog en laat je niet snel uit het veld slaan, hierdoor weet je resultaten te boeken en je klanten aan je te binden. Je hebt dan ook een bewezen succesvol trackrecord binnen de lokale overheid en op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van cloud-services en bescherming persoonsgegevens.

Een HBO/WO werk- en denkniveau en je bezit minimaal de volgende eigenschappen:
 • Sterk analytisch en een helicopterview;
 • Goede sociale vaardigheden;
 • Planmatig en geordend werken;
 • Creatief en resultaatgericht kunnen handelen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Als Centric'er maak je deel uit van één van de grootste IT-organisaties van Nederland. Heb jij je boodschappen bij de supermarkt weleens zelf gescand? Een identiteitsbewijs laten maken bij je gemeente? Of online een reis geboekt? Grote kans dat je met producten en diensten van Centric te maken had. Als grote IT-dienstverlener leveren wij onder meer software en infrastructuur, aan honderden organisaties in binnen- en buitenland. Zo werken we onder andere voor gemeenten, ziekenhuizen, banken, winkels en bouwbedrijven.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Waar jij op kunt rekenen In deze functie is veel ruimte voor groei en eigen initiatief. Daarnaast zijn kennisdeling en samenwerking belangrijke kernwaarden binnen onze cultuur.
Ga je bij Centric werken, dan bieden wij jou:
• flexibiliteit (locatie & werktijden)
• vrijheid om te ondernemen
• een prima salaris
• winstdelingsregeling en bonus regeling
• een leaseauto, laptop en mobiele telefoon
• uitgebreide opleidingsmogelijkheden
• een onkostenvergoeding
• collectieve verzekeringen

lees meer

Overige info Contact
Ben je als Accountmanager of Consultant toe aan een nieuwe stap in je carrière en heb je interesse om hét team van Centric te komen versterken? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met Teun van Huffel via 06 552 258 39.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Huffel, (Teun) van
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Gouda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda