user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Projectmanager WMS

ICT Projectmanager
Centric
  • Centric Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Projectmanager WMS zoek je een afwisselende functie op het snijvlak van business en IT. Jij bent verantwoordelijk voor de implementatie, ontwikkeling en beheer van softwaretoepassingen met behulp van Locus WMS, ons eigen state-of-the-art software applicatie. Deze functie biedt je een zeer veelzijdig takenpakket: je stelt samen met de klant projectplannen op, je richt de projectorganisatie in en je bent samen met de klant en het projectteam verantwoordelijk voor de uitvoering en de resultaten van de projecten. Je behaalt aantoonbaar een uitstekend resultaat in termen van tijd, geld, kwaliteit en communicatie. Je bent in staat implementatie - en optimalisatieprojecten te initiëren en tot een goed einde te brengen. Daarnaast draag je bij aan de verdere professionalisering van het projectmanagement binnen de businessunit en aan de gebruikte methoden en technieken. Je weet klanten te overtuigen van de kwaliteiten en mogelijkheden van jou zelf, de Centric organisatie en de Locus WMS applicatie. Je beschikt over een behoorlijke dosis doorzettingsvermogen en bent goed in plannen en organiseren. Je communiceert gemakkelijk en je bent in staat zowel service- als resultaatgericht te denken. Je kunt zowel in een team als zelfstandig uitstekend functioneren en hebt oog voor zowel de menselijke als de zakelijke aspecten binnen de projecten.

lees meer

Functie-eisen Wat verder op jouw CV staat:
• Minimaal afgeronde HBO -of Universitaire opleiding;
• Minimaal 7 jaar werkervaring, waarvan 4 à 5 Projectmanager binnen WMS en/of ERP, bij voorkeur met grote logistieke projecten, is een must;
• Kennis en inzicht in de processen binnen de groothandel, 3PL, en/of transport;
• Doorzettingsvermogen i.c.m. service- en resultaatgericht denken;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele en stabiele IT organisatie die haar medewerkers voorop stelt. We hechten belang aan kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Dus wil je werken bij een bedrijf dat écht in jou investeert? Maak dan kennis met Centric!

Jouw Business Unit
Centric Logistic Solutions ontwikkelt en implementeert het geavanceerde warehouse management systeem Locus WMS, een innovatief product waarmee alle logistieke processen binnen een warehouse worden aangestuurd. Het is een krachtige combinatie van logistiek en technologie. Locus WMS is gericht op grote en middelgrote ondernemingen in binnen- en buitenland en is operationeel in verschillende branches zoals (food)Retail, groothandel, 3PL en productie. De business unit bestaat momenteel uit ca. 60 personen. Echte Centric'ers staan met beide voeten op de grond ze zijn enthousiast en schrikken niet terug van een uitdaging. Ze zijn daarin proactief, oplossingsgericht en gedreven om zich te ontwikkelen. Ze zijn makkelijk aanspreekbaar en helpen klanten én elkaar met plezier. Dat maakt van hen professionele, betrouwbare en betrokken collega's en partners. Ze doen wat ze beloven, ze staan voor wat ze doen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Waar jij op kunt rekenen In deze functie is veel ruimte voor groei en eigen initiatief. Daarnaast zijn kennisdeling en samenwerking belangrijke kernwaarden binnen onze cultuur. Ga je bij Centric werken, dan bieden wij jou:
• Een prima salaris
• Leaseauto of mobiliteitsbudget
• Laptop en mobiele telefoon
• Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
• Onkostenvergoeding en winstdelingsregeling
• Collectieve verzekeringen

lees meer

Overige info Contact:
Is dit de functie die jij zoekt? Solliciteer dan meteen! Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je ook contact opnemen met Marvin Kerdel, Corporate Recruiter, via 06 -53 693 891.
Contactpersoon Dhr. Kerdel, (Marvin)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Almere