user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Virtualisatie Consultant

Business ConsultantSysteembeheerderSystem Engineer
Centric
 • Centric Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als ervaren Virtualisatie Consultant adviseer en begeleid jij klanten met het ontwerpen, bouwen, testen en inrichten van hun virtualisatie-infrastructuur. Daarvoor werk jij met de nieuwste technieken op het gebied van virtualisatie, zoals VMware, Citrix en Microsoft. Omgevingen bij onze klanten zijn vaak complex en vergen het uiterste van jouw analytische vermogen om alles werkend te krijgen én te houden. En dat is precies wat Virtualisatie Consultant zo'n interessante functie maakt.

Voor interne collega's ben jij aanspreekpunt op jouw vakgebied en ook bij de klant ben jij de aangewezen expert. Niet zo gek, want jij schoolt jezelf voortdurend bij en bent altijd op de hoogte van nieuwe technieken. De rol van expert vervul jij met verve: als gemotiveerde professional pluk jij het beste uit iedere dag. Je praat het management bij over de voortgang, maar ook minder ervaren collega's kunnen rekenen op jouw steun en coaching.

lees meer

Functie-eisen Als Virtualisatie Consultant opereer je op het snijvlak van business en techniek. Dat betekent dat virtualisatie-tooling voor jou geen geheimen kent én dat je in staat bent je ideeën over te brengen op het team dat verantwoordelijk is voor het beheer of implementatie. Je bent technisch vaardig, maar ook behulpzaam: als het moet teken je het gewoon nog eens uit op het bord. De consultant giet oplossingen in een overtuigend plan van aanpak, communiceert dit naar de klant en draagt zorg voor de implementatie. Soms werk je zelfstandig, soms in teamverband. De projecten waar je bij betrokken bent, kennen meerdere stakeholders met ieder hun eigen belangen (managers, gebruikers, stuurgroepen). Voelsprieten voor de formele en informele verhoudingen binnen een organisatie zijn dan ook onmisbaar.

Wat verder nog op jouw cv staat:
 • een afgeronde hbo- of universitaire opleiding
 • ervaring met UEM, applicatie- en servervirtualisatie
 • ervaring met virtualisatietechnieken van VMware, RES, Citrix en Microsoft
 • in het bezit van relevante certificaten

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele en stabiele organisatie die haar medewerkers voorop stelt. We hechten belang aan collegialiteit, korte lijnen en persoonlijke begeleiding en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Wil jij werken voor een bedrijf dat écht in jou investeert? Solliciteer dan naar de functie van Virtualisatie Consultant.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We bieden je een afwisselende baan met veel uitdagende opdrachten bij organisaties in jouw regio. Je kunt rekenen op veel doorgroeimogelijkheden, persoonlijke begeleiding en de ruimte om je ambities waar te maken. Daarnaast profiteer je van alle opleidingsmogelijkheden via Centric Education, ons opleidingsinstituut. Ook word je lid van ons landelijke Expertise Center Virtualisatie en neem je deel aan de regionale Technology Board.

Ga je bij Centric aan de slag, dan bieden wij jou:

• een leaseauto/mobiliteitsbudget (privé en zakelijk)
• uitdagende opdrachten bij onze enterprise-klanten
• uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden
• lidmaatschap landelijke Expertise Center Cloud en deelname regionale Technology Board
• collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen
• goede pensioenvoorzieningen
• 26 vakantiedagen

lees meer

Overige info Contact
Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marijella van der Klugt via 06-11514433.
Contactpersoon Mevr. Klugt, (Marijella) van der
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Son en Breugel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Son en Breugel