user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Infra Specialist (Zuid Nederland)

SysteembeheerderSystem Engineer
Centric
  • Centric Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Door de groeiende vraag naar Senior beheerders/specialisten van Centric op het gebied van ICT-infrastructuur, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van System (Infrastructure) Specialist.
Dit is een functie waarin je jouw kennis en ervaring bij onze klanten toepast. Je bent (mede)verantwoordelijk bent voor het optimaal functioneren van de ICT omgeving. Je beheert apparatuur en programmatuur, op klantlocatie of remote. Je bent deskundig op het gebied van technisch beheer en je lost knelpunten op waar anderen niet uit komen. Je ontwikkelt gebruikershandleidingen en beveiligt systemen.

Daarnaast selecteer je technische componenten en voer je zelfstandig systeemtests uit.
Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied en blijft up-to-date door het volgen van seminars, trainingen en opleidingen. Als Specialist in Regio Zuid-Nederland word je onderdeel van een grote groep vakgenoten. Onze Technology Board neemt in de regio een centrale positie in. Zij ondersteunt actief bij onze in- en externe netwerkbijeenkomsten, levert een actieve bijdrage aan het organiseren van kennissessies en adviseert het management team in de regio.

Je komt te werken bij de divisie Centric Infrastructure Professionals in de regio Zuid-Nederland. Dat betekent dat je aan de slag gaat bij een van onze klanten in Noord-Brabant of Limburg. Jouw Fieldmanager is je vaste aanspreekpunt binnen de organisatie, hiermee bespreek je o.a. jouw werkzaamheden, opleidingstraject en carrièremogelijkheden.

Centric werkt in de regio Zuid-Nederland samen met grote bedrijven binnen uiteenlopende branches, waaronder industrie, zorg , verschillende overheden en onderwijsinstellingen.

lees meer

Functie-eisen Wat verder nog op jouw cv staat:
Je hebt als Infrastructure Specialist minimaal een afgeronde mbo- (ICT) opleiding op niveau 4.Je bent in het bezit van MCSA 2012 of MCITP-EA. Een eventuele aanvulling met certificering voor Exchange, ISA 2004, Citrix, VMware, SCCM, SharePoint, PRINCE2 of ITIL is een pré. Ook heb je minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring als systeembeheerder in grotere IT omgevingen.
Je bent een systematische en analytische denker met een behoorlijke portie doorzettingsvermogen.
Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden. Je kunt zelfstandig opereren en bent in staat resultaatgericht te handelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Centric is een informele en stabiele organisatie die haar medewerkers voorop stelt. We hechten belang aan collegialiteit, korte lijnen en persoonlijke begeleiding en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Dus wil jij werken voor een bedrijf dat écht in jou investeert? Solliciteer dan direct!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Ga je bij Centric aan de slag, dan bieden wij jou:
Je verdient een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken binnen een informele en innovatieve werkomgeving bij een financieel gezonde organisatie. Centric is als totaaloplosser actief op nagenoeg ieder IT-vakgebied en heeft een groot aantal opdrachtgevers binnen diverse branches. Dit biedt jou de mogelijkheid om te werken in afwisselende projecten.

lees meer

Overige info Contact
Heb je vragen over de functie of sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Marijella van der Klugt via 06-11514433
Contactpersoon Mevr. Klugt, (Marijella) van der
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Son en Breugel Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Son en Breugel