user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Fieldmanager

in IJsselstein

Centric
 • Centric
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Voor Centric End User Management, afdeling Field Services zijn wij op zoek naar een gedreven Field Manager. 

Als Fieldmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van Engineers. Deze Engineers verzorgen de installatie van internet en telefonie voor een aantal klanten. Vier keer per jaar spreek je met de medewerker. Het gaat dan onder andere om functionerings- en beoordelingsgesprekken. Deze afspraken vinden vaak plaats in de regio waar de Engineer woont of werkt.

Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat iedere medewerker goed in z'n vel zit. Dit doe je door gesprekken aan te gaan en mee te denken met de Engineers. Samen gaan jullie onder andere kijken naar verbeteringen en stellen jullie een opleidingsplan op.

Je werkt in een team van 7 Fieldmanagers en er wordt onderling veel samengewerkt, ook vindt er eens per twee weken een overleg plaats. Tijdens dit overleg krijg je tijd en ruimte om ervaringen met elkaar te delen en andere zaken te bespreken.

lees meer

Functie-eisen Je bent empathisch, leergierig, zelfkritisch en communicatief vaardig. Daarnaast beschik je over een stukje mensenkennis en ben je goed in de omgang met mensen.

Wat we verder graag terugzien in jouw cv:
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt 2 tot 4 jaar werkervaring
AanbodWe bieden je een veelzijdige en uitdagende baan waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg je veel ruimte voor eigen initiatief en zijn eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit belangrijke waarden in deze functie.

Ga je bij Centric werken, dan bieden wij jou:
 • Begeleiding van ervaren Fieldmanagers
 • Ruime mogelijkheden aan opleiding en trainingen
 • Veel vrijheid in je functie
 • Informele werkomgeving
 • Leaseauto of mobiliteitsbudget
 • Laptop en mobiele telefoon

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele organisatie die zijn medewerkers centraal stelt. We vinden kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding belangrijk en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Dus wil jij werken voor bij een bedrijf dat écht in jou investeert? Maak dan kennis met Centric!

Over de Business Unit Centric
End User Management, een onderdeel van Centric Managed Services, is een dynamische organisatie met de focus op het leveren van Field Services. Dit wordt gedaan voor onder andere een aantal Internet Serviceproviders en groot-zakelijke klanten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Fieldmanager
Score: 7.6
Stemmen: 15

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. IJsselstein