user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature BI Consulant

Business AnalistBusiness Consultant
Centric
  • Centric
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als BI Consultant voor onze HR & Payroll oplossingen overbrug je de kloof tussen business en IT. Vanuit jouw ervaring en kennis vertaal je beleid en strategie van onze klanten naar technische BI oplossingen. Je adviseert inhoudelijk ten aanzien van opzet en inrichting van managementrapportages en –dashboards, en analyseomgevingen. Daarnaast ontwerp, ontwikkel en implementeer je BI oplossingen zoals managementrapportages, -dashboards en datawarehouses. Tevens test je deze oplossingen en ondersteun je onze klanten met het oplossen van technische en functionele problemen en incidenten die zich voordoen in het gebruik van onze rapportages.

Door jouw kennis op het gebied van HR- en salarisverwerkingsprocessen zet jij een kader op waarin onze klanten zichzelf kunnen vinden en prioriteiten stellen over welke informatie belangrijk is om te weten, of te monitoren. Een uitdagende baan die een beroep doet op je creatieve en analytische kwaliteiten.

Als BI Consultant heb je veel contact met klanten en interne - en externe ketenpartners. Door het brede takenpakket en de grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid is de functie van BI Consultant een dynamische en uitdagende functie.

Jouw kerntaken verantwoordelijkheden zijn:
• Meewerken en adviseren bij implementaties en salestrajecten op het gebied van rapportages en dashboards (Cognos);
• Pro actief meedenken in de (technisch) doorontwikkeling van onze oplossingen;
• Leveren van in- en externe ondersteuning bij technische vraagstukken op onze rapportages (remote of op locatie);

lees meer

Functie-eisen Je denkt analytisch en je communiceert gemakkelijk. Je staat stevig in je schoenen en denkt klant- en resultaatgericht. Verder kun je zowel in een team als zelfstandig uitstekend functioneren en is kennis van de HR- en salarisprocessen van belang.

Wat er verder op jouw cv staat:
• Een hbo werk- en denk niveau (bij voorkeur in Informatica).
• Ten minste 2 jaar werkervaring in een software-ontwikkel omgeving.
• Kennis van en ervaring met BI tools en bij voorkeur Cognos.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Jouw Business Unit
De businessunit HR & Payroll, onderdeel van Centric Netherlands gevestigd in 's-Hertogenbosch, ontwikkelt en implementeert HR- en salarissystemen voor zowel de profit- als de non-profitsector. Onze Business Unit beschikt niet alleen over een ruime ervaring op het gebied van personeelsadministraties en salarissystemen, maar is ook continu bezig met innovaties op dat gebied. Met Motion hebben wij een totaaldienstverleningsconcept voor HR- en Salarissen op de markt geïntroduceerd, als volledige SaaS-oplossing.Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele en lange termijn gerichte IT organisatie die haar medewerkers voorop stelt. We hechten belang aan kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Dus wil je werken bij een bedrijf dat écht in jou investeert? Maak dan kennis met Centric!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We bieden je een veelzijdige baan, een goed salaris, binnen een (financieel) gezonde organisatie met enthousiaste collega's en met ruimte voor eigen initiatief. Ook bieden we je voldoende mogelijkheden om trainingen/opleidingen te volgen en door te groeien.

Ga je bij Centric aan de slag, dan bieden wij jou:
• Leaseauto (of mobiliteitsvergoeding);
• Smartphone en laptop;
• Winstdelingsregeling;
• Collectieve verzekeringen;
• Diverse personeelskortingen.

lees meer

BI Consulant
Score: 9.8
Stemmen: 20

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Bosch