Vacature Senior Software Ontwikkelaar

Software Developer
Centric
  • Centric
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 uur p/w
Functieomschrijving Als Senior Software Ontwikkelaar ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze software applicaties voor diverse klanten binnen de lokale overheid. Je komt als Senior Software Ontwikkelaar te werken voor de Business Unit Persoonsinformatievoorziening van Centric in Gouda.

Over onze oplossingen voor de Lokale overheidsmarkt
De Business Unit is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en onderhoud van verschillende applicaties op het gebied van Burgerzaken, eDiensten, Betalen, Datadistributie, Begraven, Geo-informatie en Enterprise Service Bus. Onze applicaties worden gebruikt door een overgrote meerderheid van de gemeentes binnen Nederland.
Momenteel werken meer dan 70 medewerkers in 8 verschillende Scrum ontwikkelteams, samen aan het ontwikkeling van deze oplossingen voor de lokale overheidsmarkt. Naast onze hoofdvestiging in Gouda werken onze mensen in Son, Deventer en Iasi (Roemenië).

Wij zijn ter versterking van één van onze Scrum teams in Gouda op zoek een Senior Software Ontwikkelaar .Net. Een technisch uitdagende functie waarin je meewerkt aan de ontwikkeling van een grote moderne applicatie op het gebied van Burgerzaken en eDiensten. Er wordt gewerkt volgens de Scrum methodiek met moderne technieken en tools.

Het team
Het Scrum Team waarin je komt te werken bestaat uit een Product Owner, Scrummaster, UI designer, designers, software ontwikkelaars en testers. In het team werken betrokken en technisch gedreven collega's, er is veel ruimte voor jouw eigen inbreng en initiatief en als Senior verwachten wij dat ook van je. Jouw standplaats is ons hoofdkantoor in Gouda.

lees meer

Functie-eisen We zoeken een proactieve collega. Niet alleen analytisch maar ook creatief. Jouw vakgebied is jouw passie en je draagt dit ook graag uit. Je brengt nieuwe methoden en technieken mee en brengt een andere kijk op dingen. Je bent niet alleen bezig met je eigen projecten maar probeert tevens jouw collega's te helpen en te begeleiden. Met jouw ervaring en capaciteiten kom je tot praktische oplossingen die je samen met jouw collega's tot een goed resultaat brengt.

Wat er verder op jouw CV staat:
• WO/HBO werk- en denkniveau
• Kennis van Microsoft technologieën (C#.Net, MVC, TFS), AngularJS
• Ervaring met relationele databases (Oracle, SQL Server)
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele en stabiele organisatie die haar medewerkers voorop stelt. We hechten belang aan collegialiteit, korte lijnen en persoonlijke begeleiding en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Dus wil jij werken voor een bedrijf dat écht in jou investeert? Dan is Centric wat voor jou!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Centric biedt jou veel ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Via ons Craft-programma krijgt je toegang tot diverse interne en externe events en talloze opleidings- en trainingsmogelijkheden. Daarnaast kan je rekenen op een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Kom je bij Centric werken, dan bieden wij jou:
• 26 vakantiedagen
• Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen
• Laptop en smartphone
• Veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden

lees meer

Senior Software Ontwikkelaar
Score: 8.0
Stemmen: 43

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Gouda