Vacature Traineeship Information Security

ICT Security Specialist
Centric
 • Centric
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Traineeship
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Information Security Trainee krijg je afwisselende opdrachten waar je aan mee mag werken. Centric heeft een groot aantal klanten die gebruik maken van haar Hybrid Cloud propositie. De combinatie van private, public Cloud en klanten in diverse sectorenvoorzieningen, zoals retail, financial en overheid, zorgen voor een interessante mix aan information security uitdagingen. Zeker als dit nog eens gecombineerd wordt met de SaaS diensten en de Hybrid workspace propositie van Centric.

Als Trainee houd je je bezig met het uitvoeren en beoordelen van scans op kwetsbaarheden, signaleer je ontwikkelingen en berichten over kwetsbaarheden in de media, die van invloed kunnen zijn op de infrastructuur en software en vertaal je beleid naar technische oplossingen. Ook functioneer je als aanspreekpunt voor security gerelateerde vragen die rechtstreeks te maken hebben met onze infrastructuur. Daarnaast voer je steekproeven uit voor verschillende certificeringen (denk aan ISO27001, ISAE3402 en DigID), beoordeel je Security incidenten en changes en geef je zelfstandig advies aan klanten om kwetsbaarheden te voorkomen.

We verwachten dat je tijdens het traineeships een aantal certificeringen haalt. Denk daarbij aan Systems Security Certified Practitioner (SSCP), Microsoft 740, Microsoft 741, Microsoft 742 en ITIL. Het is altijd mogelijk om daarnaast nog meer certificaten te halen die passen bij het vakgebied. In overleg is het mogelijk

Je zal deel uit gaan maken van een klein maar hecht team. De ervaren Security Officers in het team zullen je begeleiden en coachen, zodat je veel kennis opdoet op het gebied van Information Security. Je werkt met name op de locatie in Gouda, maar je zult ook af en toe naar andere Centric locaties gaan of je werkt op locatie bij onze klanten.

lees meer

Functie-eisen Je bent analytisch sterk, pro-actief, creatief en communicatief vaardig. Daarnaast ben je bereid om, naast de dagelijkse werkzaamheden, je kennis te verbreden, te verdiepen en actueel te houden. Dit doe je door frequent Information Security gerelateerde websites te bezoeken en door gerelateerde blogs en nieuwsbrieven te lezen om zo een ervaren Security Officer te worden.

Wat we verder graag terugzien:
 • Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Information Security Management of System and Network Engineering;
 • Je bent bekend met hedendaagse bedreigingen op en rond IT gebied;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele en stabiele organisatie die haar medewerkers voorop stelt. We vinden kennisontwikkeling, korte lijnen en persoonlijke begeleiding belangrijk en helpen je graag bij het waarmaken van jouw ambities. Dus wil je werken bij een bedrijf dat écht in jou investeert? Maak dan kennis met Centric!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We bieden je een veelzijdige baan, met veel ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en een prima salaris. Je kunt rekenen op een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Ga je bij Centric aan de slag dan bieden we jou:
• Breed pakket aan trainingen en opleidingen (certificaten);
• Leaseauto, laptop en telefoon;
• Uitdagende projecten;
• Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid;
• Begeleiding van ervaren Security Officers;
• Mogelijkheid om mee te denken.

lees meer

Traineeship Information Security
Score: 8.6
Stemmen: 39

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda