user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature SAP UI5 developer

ApplicatiebeheerderFront-end Developer
Experis Ciber
  • Experis Ciber Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Experis Ciber is op zoek naar een Senior SAP UI5 developer die mee kan werken in volledige trajecten bij onze klanten. Je werkt in deze projecten nauw samen met verschillende disciplines binnen Experis Ciber, zoals UX designers en onze functionele SAP Consultants.

We zijn erg trots op onze reeds ontwikkelde Fiori apps, waarbij we gebruiken maken van technologieën zoals SAPUI5, SAP Gateway en OData services. Je kunt hierbij denken aan apps voor planners, om materialen te bestellen, afhandeling van service orders, het tonen van locatietracking info op een kaartje, en zo zijn er vele voorbeelden en klanten te noemen. Dit varieert van apps op de tablet tot apps op de smartphone of op de desktopomgeving.

Je werkzaamheden zullen afwisselend bij klanten op locatie of op kantoor bij Expris Ciber worden uitgevoerd. Hierbij ben je o.a. verantwoordelijk voor de ontwikkeling en optimalisatie van de SAP Fiori en Fiori-like oplossingen. Doorgroei naar de rol van architect, managing of principal Consultant behoort tot de mogelijkheden, evenals het meewerken aan interne Experis Ciber projecten die als doel hebben nieuwe services en solutions te ontwikkelen.

Experis Ciber is een continu lerende organisatie. Daarom hou jij je als Senior developer ook bezig met innovaties binnen je vakgebied en stimuleert en motiveer je collega’s om hetzelfde te doen.

Onze service line bestaat uit 25 ervaren, oplossingsgerichte consultants. Naast ervaren, doorgewinterde krachten hechten we ook veel waarde aan jonge instroom om zo een frisse blik te houden en nieuwe kennis snel eigen te maken. De mix die we daarmee hebben gecreëerd zorgt ervoor dat er van alle kanten iets te leren valt en collega's elkaar motiveren en inspireren.

Onze eigen activiteitencommissie organiseert diverse activiteiten die zorgen dat je je collega's ook op een andere manier leert kennen. We hebben 2 maandelijks een Service Line meeting en we organiseren met grote regelmaal interne kennissessies. Denk hierbij aan zaken op het gebied van SAP bijvoorbeeld aan SCP, IoT, PI, PO, SCI, Fiori, etc. Je kan hier aan deelnemen, maar het wordt ook zeker gewaardeerd als je hier zelf een actieve bijdrage aan levert.

lees meer

Functie-eisen • Minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen en aanpassen van Fiori apps;
• Minimaal 5 jaar ervaring als front-end developer, óf minimaal 5 jaar ervaring als ABAP developer;
• Kennis van user interface design en responsive design;
• Ruime ervaring met de volgende technieken en programmeertalen: SAPUI5, Javascript, CSS en JSON;
• Ervaring op het gebied van populaire frameworks zoals React of Angular is een pre;
• Ervaring op het gebied van het data toegangsprotocol OData en het gebruik van SAP Gateway is een pre;
• Kennis van en ervaring met ontwikkeling op Node.js is een pre;
• Kennis van en ervaring met hands-on Java development is een pré;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Onze IT visie is gebaseerd op het herkennen van business uitdagingen. Dit omvat het altijd snel kunnen reageren op de markt, maar tegelijk een solide (IT-)basis hebben die dit mogelijk maakt. Experis Ciber zorgt ervoor dat IT in deze twee hand-in-hand. Oftewel, wendbaarheid waar het kan, robuustheid waar het moet. Onze aanpak is gebaseerd op simplificeren, moderniseren en innoveren. Wij geloven dat je moet simplificeren om te kunnen moderniseren, om hierna op een structurele en geborgen manier te kunnen innoveren.

We zijn een system-integrator die klanten IT-oplossingen biedt voor business vraagstukken. Wij beperken ons niet tot applicatiebouw of product implementatie. Wij hebben kennis van IT-producten en processen, en de wijze waarop IT-landschappen ontsloten kunnen worden voor laagdrempelige applicatie ontwikkeling. Een groep IT’ers die business vraagstukken herkennen – dat is Experis Ciber. Wij zijn Experis Ciber: opgericht in 1996 en net als de bedrijven PEAK-IT en iSense, onderdeel van Experis. Daarmee is Experis een van de grootste spelers op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Bij Experis Ciber ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes. Je hebt hierin veel keuzevrijheid. Dit zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend. Daarnaast bieden wij jou:
• Leaseauto met internationale tankpas of mobiliteitsvergoeding;
• keuze uit een IPhone of Samsung;
• fiscaal vrij aanschaffen van elektronica, een fiets of andere producten;
• standaard 30 vakantiedagen met de mogelijkheid dit te verhogen;
• mogelijkheid tot flexibele werktijden / thuiswerken;
• ruim aanbod opleidings- & ontwikkelingsmogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Karin Kol
0640266467
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven