user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Front-end Developer met .NET kennis

Front-end Developer
Experis Ciber
 • Experis Ciber Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Front-end Ontwikkelaar .Net werk jij aan innovatieve vraagstukken van onze klant. Je wordt uitgedaagd om vanuit jouw creativiteit, Microsoft technologie in te brengen. Dit doe je onder meer aan de hand van architectuurdefinities, requirements, functionele & technische ontwerpen en used cases.
Daarnaast zet je jouw development kennis in voor het creëren van koppelingen & integraties èn ontwikkel je applicaties voor de klant. In afstemming met de klant werk je thuis, op locatie van de klant of op een van onze kantoren.

De behoefte aan innovatieve oplossingen als gevolg van het veranderende IT-landschap ken jij als geen ander. Jij weet dat de combinatie van deze oplossingen en ‘API-laag’, perfect samenwerken met de robuuste onderdelen binnen het IT-landschap. Jij kent behoefte van de klant en gebruikt dit als vertrekpunt om gebruiksvriendelijke applicaties te ontwikkelen, die traditionele SAP, Microsoft of Oracle UI’s ondersteunen. Daarnaast ontwikkel je Single Page Applications of Front-end templates.

Jij staat voorgesorteerd op een ‘Mobile-first aanpak’ en kent de voordelen ‘Cordova’ en het ontwikkelen van een PWA. Je werkt in multidisciplinaire Agile teams waarin je nauw samenwerkt met collega’s uit vakgebieden als; Mendix, ECM, SAP, API-Management en Java & Open Source. Op deze manier ben jij optimaal in staat om mooie oplossingen te realiseren.
Ons hoofdkantoor staat in Eindhoven. Daarnaast zijn wij gevestigd in Nieuwegein en zijn mogelijkheden voor thuiswerken en/of bij de desbetreffende klant.

lees meer

Functie-eisen Naast dat jij beschikt over een ruime hoeveelheid relevante werkervaring en een IT-gerelateerd HBO diploma, zoeken wij in onze nieuwe collega iemand met:
 • Een sterke persoonlijkheid en uitstekende advies- & communicatie skills;
 • een proactieve en inventieve houding & werkwijze;
 • minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met HTML5, Javascript, jQuery, CSS, SASS, LESS en 1 of meerdere Front-end frameworks zoals Angular of React;
 • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met RESTful Services ontwikkeling & implementatie. Dit o.b.v. ASP.NET (WebAPI), ASP.NET Core, C# of NodeJS;
 • kennis en ervaring met API-documentatie, Swagger/OpenAPI specificatie, Oauth2/OpenID;
 • ervaring met CI/CD, Azure DevOps omgeving en API-Management.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Onze IT visie is gebaseerd op het herkennen van business uitdagingen. Dit omvat het altijd snel kunnen reageren op de markt, maar tegelijk een solide (IT-)basis hebben die dit mogelijk maakt. Experis Ciber zorgt ervoor dat IT in deze twee hand-in-hand. Oftewel, wendbaarheid waar het kan, robuustheid waar het moet. Onze aanpak is gebaseerd op simplificeren, moderniseren en innoveren. Wij geloven dat je moet simplificeren om te kunnen moderniseren, om hierna op een structurele en geborgen manier te kunnen innoveren.

We zijn een system-integrator die klanten IT-oplossingen biedt voor business vraagstukken. Wij beperken ons niet tot applicatiebouw of product implementatie. Wij hebben kennis van IT-producten en processen, en de wijze waarop IT-landschappen ontsloten kunnen worden voor laagdrempelige applicatie ontwikkeling. Een groep IT’ers die business vraagstukken herkennen – dat is Experis Ciber. Wij zijn Experis Ciber: opgericht in 1996 en net als de bedrijven PEAK-IT en iSense, onderdeel van Experis. Daarmee is Experis een van de grootste spelers op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Ondanks dat jij als Front-End Ontwikkelaar (.Net) al over een flinke hoeveelheid kennis & kunde beschikt, stimuleren wij jou om je te blijven ontwikkelen. Wij bieden je de ruimte en tal van mogelijkheden om deel te nemen aan o.a. kennissessies, online- & classroomtrainingen en een persoonlijke coach! Samen met jou creëren wij een carrière pad dat optimaal aansluit bij jouw talenten en ambities.

Bij Experis Ciber ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes. Je hebt hierin veel keuzevrijheid. Dit zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend. Daarnaast bieden wij jou:
• Leaseauto met internationale tankpas of mobiliteitsvergoeding;
• keuze uit een IPhone of Samsung;
• fiscaal vrij aanschaffen van elektronica, een fiets of andere producten;
• standaard 30 vakantiedagen met de mogelijkheid om dit te verhogen;
• mogelijkheid tot flexibele werktijden / thuiswerken;
• ruim aanbod aan opleidings- & ontwikkelingsmogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon Tom Looijen
+31646928306
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven