user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature SAP basis beheer Consultant Eindhoven

Business Consultant
Experis Ciber
 • Experis Ciber
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Voor onze Serviceline CMS (Ciber Managed Services) zoeken wij een SAP Basis Beheer Consultant. Samen met ons werk je aan interessante en unieke projecten!

Jouw uitdaging
Als SAP Basis beheer consultant adviseer en beheer jij onze klant op het gebied van SAP Basis. Dit doe je vanuit een proactieve opstelling en (deels) met jouw collega SAP Basis beheer consultants. Daarnaast schrijf je pre-sales documenten uit, werk je aan procesoptimalisaties en schrijf je beheer- & projectdocumentatie.

Op technisch gebied voorzie jij de klant van SAP basis diensten op het hoogste niveau. Op adviserend gebied ben je een luisterend oor voor de klant en adviseer je deze op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen & technologieën. Dit doe je doorgaans bij gerenommeerde organisaties binnen jouw eigen regio. Onze klanten gebruiken voornamelijk SAP omgevingen waarin je werkt met SAP (Basis) producten.

Vanzelfsprekend volg je de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet. Dit doe je bijvoorbeeld door deel te nemen aan interne en externe kennissessies.

Ons hoofdkantoor staat in Eindhoven. Daarnaast zijn wij gevestigd in Nieuwegein en zijn er mogelijkheden om thuis en/of op locatie van desbetreffende klant te werken.

lees meer

Functie-eisen Naast 5 jaren relevante werkervaring met SAP Basis èn een IT-gerelateerd HBO diploma, zoeken wij in onze nieuwe beheer consultant, iemand met kennis van & ervaring met:
 • SAP Techniek ECC / SRM / Portal / PO / CRM / BW / Webdispatcher;
 • SAP Solution Manager;
 • SAP HANA;
 • HANA Database / Sybase / DB2;
 • Windows / Linux;
 • Agile omgevingen & projectmethodieken;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als op schrift. Dit is van essentieel belang om jouw functie te kunnen vervullen.
Jij herkent jezelf bovendien in de volgende competenties:
 • Sterk analytisch denkvermogen & oordeelsvorming;
 • creativiteit in het bedenken van (innovatieve) oplossingen, aanpassingen en verbeteringen;
 • inlevingsvermogen en presentatievaardigheden. Jij presenteert jouw specialisatie & oplossing op zo’n manier dat dit aansluit op het verwachtingspatroon en referentiekader van de klant;
 • sterke persoonlijkheid met uitstekende communicatie- en adviesvaardigheden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Onze IT visie is gebaseerd op het herkennen van business uitdagingen. Dit omvat het altijd snel kunnen reageren op de markt, maar tegelijk een solide (IT-)basis hebben die dit mogelijk maakt. Experis Ciber zorgt ervoor dat IT in deze twee hand-in-hand. Oftewel, wendbaarheid waar het kan, robuustheid waar het moet. Onze aanpak is gebaseerd op simplificeren, moderniseren en innoveren. Wij geloven dat je moet simplificeren om te kunnen moderniseren, om hierna op een structurele en geborgen manier te kunnen innoveren.

We zijn een system-integrator die klanten IT-oplossingen biedt voor business vraagstukken. Wij beperken ons niet tot applicatiebouw of product implementatie. Wij hebben kennis van IT-producten en processen, en de wijze waarop IT-landschappen ontsloten kunnen worden voor laagdrempelige applicatie ontwikkeling. Een groep IT’ers die business vraagstukken herkennen – dat is Experis Ciber. Wij zijn Experis Ciber: opgericht in 1996 en net als de bedrijven PEAK-IT en iSense, onderdeel van Experis. Daarmee is Experis een van de grootste spelers op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Ondanks dat jij als SAP Consultant al over een flinke hoeveelheid kennis & kunde beschikt, stimuleren wij jou om je te blijven ontwikkelen. Wij bieden je de ruimte en tal van mogelijkheden om deel te nemen aan o.a. kennissessies, online- & classroomtrainingen en een persoonlijke coach! Samen met jou creëren wij een carrière pad dat optimaal aansluit bij jouw talenten en ambities.

Bij Experis Ciber ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes. Je hebt hierin veel keuzevrijheid. Dit zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend. Daarnaast bieden wij jou:
• Leaseauto met internationale tankpas of mobiliteitsvergoeding;
• keuze uit een IPhone of Samsung;
• fiscaal vrij aanschaffen van elektronica, een fiets of andere producten;
• standaard 30 vakantiedagen met de mogelijkheid dit te verhogen;
• mogelijkheid tot flexibele werktijden / thuiswerken;
• ruim aanbod opleidings- & ontwikkelingsmogelijkheden.

lees meer

SAP basis beheer Consultant Eindhoven
Score: 7.2
Stemmen: 18

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven