user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature SAP FiCo Beheer Consultant omgeving Eindhoven

Business Consultant
Experis Ciber
 • Experis Ciber Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Senior SAP FICO Beheer Consultant gebruik jij effectief jouw kennis van zowel de business processen als techniek. Je vertaalt de businessprocessen naar techniek bij gerenommeerde klanten in diverse bedrijfstakken.

SAP is jouw Core business en daarmee ondersteun en adviseer jij onze (inter-)nationale klanten. Je bent verantwoordelijk voor een stabiel functionerende SAP omgeving maar daarmee houdt het niet op. Jij onderscheidt je namelijk met een duidelijke visie op hoe jij deze omgeving zowel technisch als functioneel kunt verbeteren. Dit doe je in samenwerking met je directe DevOpsscrum team, met de Scrum Master, de ProductOwner, èn in afstemming met de klant.

Belangrijke verantwoordelijkheden:
 • Functioneel en technisch beheer van het FICO landschap voor diverse klanten van Experis Ciber;
 • deze klanten adviseer jij op het gebied van verbeteringen en doorontwikkeling van het FICO landschap. Dit doe jij op proactieve wijze en met veel enthousiasme;
 • incident-, problem- & changemanagement voor FICO klanten valt onder jouw verantwoordelijkheidsgebied.

Ons hoofdkantoor staat in Eindhoven. Daarnaast is Experis Ciber gevestigd in Nieuwegein en zijn er mogelijkheden om thuis- of bij de desbetreffende klant te werken.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal 5 jaar ervaring met SAP Finance & Controlling, bij voorkeur in een beheerdersrol;
 • kennis van en ervaring met SAP autorisatiebeheer is extra welkom;
 • ervaring binnen ‘Agile’ georganiseerde omgevingen;
 • kennis van businessprocessen & techniek en het vermogen om op basis daarvan een optimale vertaalslag te maken;
 • sterke persoonlijkheid met uitstekende advies- & communicatie skills;
 • binnen jouw functie is het van essentieel belang dat jij de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend beheerst.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Onze IT visie is gebaseerd op het herkennen van business uitdagingen. Dit omvat het altijd snel kunnen reageren op de markt, maar tegelijk een solide (IT-)basis hebben die dit mogelijk maakt. Experis Ciber zorgt ervoor dat IT in deze twee hand-in-hand. Oftewel, wendbaarheid waar het kan, robuustheid waar het moet. Onze aanpak is gebaseerd op simplificeren, moderniseren en innoveren. Wij geloven dat je moet simplificeren om te kunnen moderniseren, om hierna op een structurele en geborgen manier te kunnen innoveren.

We zijn een system-integrator die klanten IT-oplossingen biedt voor business vraagstukken. Wij beperken ons niet tot applicatiebouw of product implementatie. Wij hebben kennis van IT-producten en processen, en de wijze waarop IT-landschappen ontsloten kunnen worden voor laagdrempelige applicatie ontwikkeling. Een groep IT’ers die business vraagstukken herkennen – dat is Experis Ciber. Wij zijn Experis Ciber: opgericht in 1996 en net als de bedrijven PEAK-IT en iSense, onderdeel van Experis. Daarmee is Experis een van de grootste spelers op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Ondanks dat jij als (Senior) SAP FICO Beheer Consultant al over een flinke hoeveelheid kennis & kunde beschikt, stimuleren wij jou om je te blijven ontwikkelen. Wij bieden je de ruimte en tal van mogelijkheden om deel te nemen aan o.a. kennissessies, online- & classroomtrainingen en een persoonlijke coach! Samen met jou creëren wij een carrière pad dat optimaal aansluit bij jouw talenten en ambities.

Bij Experis Ciber ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes. Je hebt hierin veel keuzevrijheid. Dit zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend. Daarnaast bieden wij jou:
• Leaseauto met internationale tankpas of mobiliteitsvergoeding;
• keuze uit een IPhone of Samsung;
• fiscaal vrij aanschaffen van elektronica, een fiets of andere producten;
• standaard 30 vakantiedagen met de mogelijkheid dit te verhogen;
• mogelijkheid tot flexibele werktijden / thuiswerken;
• ruim aanbod opleidings- & ontwikkelingsmogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Stèphan van Lamoen
+31622793643
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven