user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior Systeembeheerder omgeving Eindhoven

Systeembeheerder
Experis Ciber
 • Experis Ciber Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Vanuit de rol van Senior Systeembeheerder zorg jij voor een stabiele IT infrastructuur bij onze klant(en). Je identificeert -op proactieve wijze- operationele problemen en lost deze op. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een dienst bij de klant. Deze dienst levert nu en in de toekomst de door de klant gewenste kwaliteit.

Jij biedt derdelijns ondersteuning bij vragen van klanten en voor het oplossen van incidenten. Doorgaans doe je dit vanaf onze locatie in Eindhoven, maar regelmatig is het nodig om naar de klant toe te gaan. Wijzigingsverzoeken behandel je volgens het ‘Change proces’. Je stelt een impact analyse op en zorgt voor een probleemloze implementatie binnen de productie omgeving.

Je werkt op basis van Scrum methodiek. Dit doe je door sprints te plannen en samen met een product owner prioriteiten van je werkzaamheden te bepalen.
Ons hoofdkantoor staat in Eindhoven. Daarnaast is Experis Ciber gevestigd in Nieuwegein en zijn er mogelijkheden om thuis- of bij de desbetreffende klant te werken.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal 10 jaar IT gerelateerde werkervaring, bij voorkeur in een Managed Services omgeving;
 • goede kennis van en ervaring met Windows, Exchange, SCCM, SCOM en TSM;
 • kennis van en ervaring met Citrix, Netscaler, Ivanti Workspace Control (RES), Powershell is een pluspunt;
 • ervaring met ITIL, Incident-, Problem- en Changemanagement;
 • ervaring met service management tools, bij voorkeur ServiceNow;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Onze IT visie is gebaseerd op het herkennen van business uitdagingen. Dit omvat het altijd snel kunnen reageren op de markt, maar tegelijk een solide (IT-)basis hebben die dit mogelijk maakt. Experis Ciber zorgt ervoor dat IT in deze twee hand-in-hand. Oftewel, wendbaarheid waar het kan, robuustheid waar het moet. Onze aanpak is gebaseerd op simplificeren, moderniseren en innoveren. Wij geloven dat je moet simplificeren om te kunnen moderniseren, om hierna op een structurele en geborgen manier te kunnen innoveren.

We zijn een system-integrator die klanten IT-oplossingen biedt voor business vraagstukken. Wij beperken ons niet tot applicatiebouw of product implementatie. Wij hebben kennis van IT-producten en processen, en de wijze waarop IT-landschappen ontsloten kunnen worden voor laagdrempelige applicatie ontwikkeling. Een groep IT’ers die business vraagstukken herkennen – dat is Experis Ciber. Wij zijn Experis Ciber: opgericht in 1996 en net als de bedrijven PEAK-IT en iSense, onderdeel van Experis. Daarmee is Experis een van de grootste spelers op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Ondanks dat jij als (Senior) Systeembeheerder al over een flinke hoeveelheid kennis & kunde beschikt, stimuleren wij jou om je te blijven ontwikkelen. Wij bieden je de ruimte en tal van mogelijkheden om deel te nemen aan o.a. kennissessies, online- & classroomtrainingen en een persoonlijke coach! Samen met jou creëren we een carrière pad dat optimaal aansluit bij jouw talenten en ambities.

Bij Experis Ciber ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes. Je hebt hierin veel keuzevrijheid. Dit zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden. Een goed salaris vinden wij vanzelfsprekend. Daarnaast bieden wij jou:
• Leaseauto met internationale tankpas of mobiliteitsvergoeding;
• keuze uit een IPhone of Samsung;
• fiscaal vrij aanschaffen van elektronica, een fiets of andere producten;
• standaard 30 vakantiedagen met de mogelijkheid dit te verhogen;
• mogelijkheid tot flexibele werktijden / thuiswerken;
• ruim aanbod opleidings- & ontwikkelingsmogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Stèphan van Lamoen
+31622793643
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven