user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ervaren Technisch Consultant End User Computing in de omgeving Nieuwegein

Functioneel ApplicatiebeheerderBusiness Consultant
Fastbyte B.V.
 • Fastbyte B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jouw werkplek gewoon goed geregeld
Wij willen ICT voor iedereen toegankelijker maken. Geen gebruik van moeilijke en interessante termen, wel van innovatieve (Cloud) technologieën. Daarom werken we samen met vooruitstrevende fabrikanten en partners. Iedereen bij ons heeft de passie om telkens en voor iedere gebruiker de best passende digitale werkplek te bouwen en beheren. Dat is waar wij goed in zijn!

Technisch Consultant End User Computing
De werkplek van nu verandert constant. Daar waar een paar jaar geleden Terminal Servers plaats maakten voor VDI oplossingen biedt de komst van Windows 10 nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Van een “Cloud First” strategie kijkt niemand meer op.

Als Technisch Consultant End User Computing volg je deze ontwikkelingen op de voet en heb je ervaring met het ontwerpen en implementeren van diverse soorten werkplek oplossingen. Je weet daarbij als geen ander hoe het is om te werken aan dynamische IT projecten. Je denkt actief mee over infrastructurele oplossingen en waar nodig maak je een technisch ontwerp voor nieuwe oplossingen. Dit doe je met moderne technieken zoals Nutanix, VMware, Citrix, Microsoft, Okta, NVIDIA, en AppSense. De implementaties voer je (op locatie) uit en je draagt zorg voor de complete in- en externe documentatie. Hierbij ben je instaat om klanten te adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Samen met een klein team van professionals zorg je voor het beste resultaat, en daar hoort het beheer en gebruikerssupport bij. Je wilt dat de werkplek voor de gebruiker ‘gewoon goed geregeld is’. Je deinst dan ook niet terug voor overleg, sparren en oplossingsgericht denken. Zelfs je meest briljante ideeën voor (interne) verbeteringen durf je met je team te delen. Samen komen we verder en vinden we de beste oplossing.

Onze servicedesk is bereikbaar van 08:00 tot 18:00 uur en buiten kantoortijden is er een storingsdienst. Je bent hiervoor bij calamiteiten inzetbaar en je deelt met collega’s het stand-by rooster.

lees meer

Functie-eisen Functie eisen:
 • HBO werk- en denkniveau
 • relevante en aantoonbare ervaring binnen End User Computing
 • recente en relevante certificeringen op het gebied van Citrix, VMware, Microsoft, Azure en/of AWS
 • kennis van AppSense, RES of soortgelijke producten is een pré. Dat geld ook voor Mobile Device Management.
 • communicatief vaardig
 • betrouwbaar, creatief, leergierig, en oplossingsgericht

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving “Jouw werkplek gewoon goed geregeld.” Dat is waar wij goed in zijn. Wij helpen klanten met de keuze, realisatie en het onderhouden van een toekomstgerichte digitale werkplek. Ons belangrijkste doel daarbij is om samen te gaan voor optimaal gebruiksgemak met een waterdichte beveiliging van alle bedrijfsdata.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wij bieden een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
Een afwisselende functie met interessante projecten of individuele trajecten
Uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
Een collegiale werksfeer
Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
Een autoregeling, laptop en smartphone

lees meer

Overige info Ben je enthousiast en bezit je de hieronder genoemde eigenschappen, dan weten wij zeker dat jij succesvol bij ons aan de slag kunt gaan als Technisch Consultant End User Computing.

Voor functie inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Chris Franso (CTO) via 030 6000 600.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Clementine Wouters
030 6000 600
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwegein