Vacature Medior / Senior Drupal Developer (32 - 40 uur) - Utrecht - Breda -Tilburg

Utrecht

ezCompany
 • ezCompany
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Beschik je over ruime ervaring als Drupal developer? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan bij een dynamische en informele organisatie die voorop loopt binnen de Drupal Community? Kom dan ons gezellige team in Breda, Tilburg of Utrecht versterken en bouw mee aan uitdagende websites en applicaties voor bekende opdrachtgevers!

Dé Drupal Expert van Nederland!
ezCompany is de grootste Drupal specialist van Nederland en behoort wereldwijd tot de top 30 van bedrijven die het meest bijdragen aan de ontwikkeling van Drupal. Met een team van 70 specialisten (verdeeld over 6 vestigingen) werken wij aan uitdagende websites en applicaties voor grote klanten als Erasmus Universiteit Rotterdam, Jaguar Land Rover Benelux, Tilburg University en de Rijksoverheid. Als initiatiefnemer en hoofdontwikkelaar van het open source project Drupal voor Gemeenten (DvG) heeft het developers team van ezCompany bovendien websites gerealiseerd voor meer dan dertig Nederlandse gemeenten, waaronder Delft en Breda. En wij hebben een plekje vrij voor jou als Drupal Developer!

Wat ga je doen?
Als Drupal developer werk je aan complexe (web)applicaties voor diverse grote klanten, van Universiteit Utrecht tot de meest uiteenlopende gemeenten in NL. Zo hebben wij het grootste Drupal 8 project in Nederland ontwikkeld! Samen met je Scrum team ben je verantwoordelijk voor het hele traject: van architectuur tot implementatie. Je werkt samen met front-end developers, (interaction) designers, DevOps en natuurlijk je mede developers om zo samen tot het beste eindresultaat te komen.

De teams zijn allemaal zelforganiserend, waardoor ieder team zelf keuzes kan maken. Door peer reviewing van je collega’s en diverse projecten blijf je jezelf als developer ontwikkelen en uitdagen. Samen met je team heb je af en toe besprekingen met de klant tijdens Refinements.

Bij ezCompany draag je actief bij aan de Drupal community door code en projecten te delen; de collega’s bij ezCompany geloven namelijk allemaal in open source.

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken wij?
Je bent een echte teamplayer, je wilt je Drupal en andere skills graag (verder) ontwikkelen en je vindt het belangrijk om kwaliteit aan de klant te leveren. Als ervaren Drupal developer ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van web development.

Hooks, services, dependency injections en events zijn voor jou gesneden koek. Je vindt het tof om je kennis met collega’s te delen en als ervaren developer help jij je junior collega’s graag verder! Daarbij beschik je over de volgende capaciteiten:
 • minimaal 3 jaar ervaring in Drupal development;
 • ervaring met tools als MySQL, JQuery, Javascript en SSH;
 • affiniteit met webontwikkelingen;
 • ervaring in technisch complexe projecten;

Ben jij een PHP developer maar heb je nog geen of weinig ervaring met Drupal? No worries! Ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren. ezCompany maakt van jou een Drupal expert!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn ezCompany, een onderdeel van Intracto: een digital agency. Hoewel je bij ezCompany binnen een klein, hecht team aan verschillende projecten werkt, ben je onderdeel van een groter geheel.

ezCompany werkt 100% open source; we hebben duizenden regels broncode bijgedragen en tientallen kennissessies georganiseerd. Samenwerken, delen en innoveren staat centraal in alles wat we doen!

De werksfeer bij ezCompany is open, informeel en laagdrempelig. De medewerkers zijn zich ervan bewust dat wij elkaar hard nodig hebben en alleen als team de klant het best kunnen bedienen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat bieden wij?
Een plekje in een enthousiast, professioneel en dynamisch team binnen een bloeiend en inspirerend digital agency.
 • Werken in een Agile omgeving.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en salaris.
 • Pensioenregeling.
 • 25 vakantiedagen.
 • Reiskosten / OV-vergoeding (ezCompany is goed bereikbaar met het OV).
 • Werken in bruisende steden als Utrecht - Breda of Tilburg.
 • Jaarlijks een uitgebreid vrij in te vullen opleidingsbudget.
 • Uitgebreide coaching on the job en in- & externe trainingsmogelijkheden (bijvoorbeeld via crossteam sessies).
 • Laptop (en alle bijbehorende gear die jij denkt nodig te hebben).
 • Iedere dag een geheel verzorgde lunch van de zaak.
 • Toffe personeelsuitjes! (zoals weekendjes weg, sportdagen en BBQ’s.)
 • Werken binnen een informele en laagdrempelige organisatie. Naast hard werken, spelen we ook regelmatig een potje tafelvoetbal of -tennis, en drinken we regelmatig een biertje met de baas ;-)

Wil je meer informatie over de vacature en/of organisatie? Dan kun je contact opnemen met Mieke Roovers via 088-2013110.

Steamz ondersteunt ezCompany exclusief bij de werving en selectie. Nieuwe collega’s komen direct in dienst bij ezCompany. Acquisitie door intermediairs of werving- en selectiebureaus stellen we niet op prijs.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Mieke Roovers
06-82804156
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht