Vacature Ervaren systeembeheerder met Cloud ervaring bij MVO organisatie midden Brabant - Arnhem

Arnhem

Werving op Maat BV
 • Werving op Maat BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Onze opdrachtgever is een internationale speler in de Nederlandse markt op het gebied van verantwoord ondernemen en bewust leven. Als handelsorganisatie van levensmiddelen werken zij mee aan een beter milieu. Het bedrijf kent een informele prettige werksfeer met een laag verloop en is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Met hun hoofdkantoor in Brabant hebben ze een goed bereikbare locatie. Ter uitbreiding van het IT team zoekt men een ervaren collega op de IT afdeling op het hoofdkantoor.

Als ervaren systeembeheerder kom je te werken in een relatief klein en hecht team dat dagelijks zorgdraagt voor het beheer van alle systemen van deze organisatie. Het bedrijf kent een complex applicatielandschap met een grote diversiteit aan gebruikers en er draaien in totaal 60 servers die beheerd moeten worden. De organisatie zit momenteel in een transitie van veel (non-Cloud) legacy systemen naar een omgeving waar zoveel mogelijk in de Cloud komt te draaien. Denk hierbij aan een omgeving waarbij veel applicaties gebruik maken van Azure als applicatieserver, veel legacy systemen worden ook projectmatig momenteel vervangen door Microsoft oplossingen zoals O365, MS Dynamics, Power BI etc.

Naast het dagelijkse systeembeheer lever je aan gebruikers support waarbij je zoveel mogelijk tickets zelf oplost. Dit kan een applicatie gerelateerd probleem zijn of is een systeem- of netwerk gerelateerde issue. Je werkt op ITIL basis waarbij je alle vragen, incidenten en verzoeken zo snel en efficiënt mogelijk verwerkt. De functie heeft een technische focus dus je werk is enorm afwisselend, geen enkele dag is hetzelfde. Je stelt kritische vragen richting collega's en gebruikers, hebt een analytisch inzicht, je vindt het leuk om tot de kern te komen en geeft niet snel op. Naast het verwerken van binnenkomende verzoeken en incidenten werk je ook mee aan het opstellen van technische beschrijvingen voor intern gebruik.

Aangezien je in een bedrijfskritisch team komt te werken wordt het soms van je gevraagd een storingsdienst te draaien, waarvoor je netjes gecompenseerd en gefaciliteerd wordt.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal MBO4 opleiding, bij voorkeur MBO+ of HBO
 • Achtergrond in systeembeheer en minimaal enige ervaring met cloud computing
 • In staat om zelfstandig te werken in complexe omgevingen
 • Ervaring met het volledige Windows domein (AD, DNS, DHCP, etc.) en Powershell
 • Ervaring met Azure is een grote pré
 • Ervaring op een servicedesk is een pré
 • Geen 9-5 mentaliteit
 • Analytisch en onderzoekend karakter
 • Doorzetter

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels, Duits
Bedrijfsomschrijving Werving op Maat voorziet in werving & selectie, interim en detachering.

Bij Werving op Maat staan kandidaat en klant centraal. Werving op Maat is opgezet door consultants met ruime ervaring binnen de arbeidsmarkt. Door deze ervaring weten wij hoe inspirerend het is om met mensen te werken.

Werving op Maat beschikt over een groot netwerk van kandidaten en opdrachtgevers die wij op een maatgerichte manier met elkaar verbinden. Ieder mens heeft zijn eigen specifieke behoeften, ambities en doelstellingen. Net zoals iedere organisatie een specifieke cultuur en verwachting van zijn medewerkers heeft.

Door deze zaken helder en transparant in kaart te brengen ontstaat Werving op Maat!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m

Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed pensioen, 25 vakantiedagen, flexibele werktijden (7:00 – 21:00 uur), deeltijdwerken, thuiswerken, en een uitdagend maandsalaris. Daarbij krijg je korting op alle producten die deze organisatie verkoopt.

Het betreft een vaste functie met een vaste werklocatie, je krijgt een jaarcontract bij aanstelling opgevolgd door een vast dienstverband bij goed functioneren.

lees meer

Youssef el Berrah Contactpersoon Dhr. Youssef el Berrah
+31628346666
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem