user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ervaren werkplekbeheerder

Werkplekbeheerder
Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving
  • Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen?
• Je draagt zorgt voor een correcte, tijdige en klantvriendelijke registratie en afhandeling van incidenten, storingen, vragen en verzoeken en maakt daarbij gebruik van een geautomatiseerd systeem.
• Je bent verantwoordelijk voor de installatie en het beheer van werkstations, de software en de randapparatuur.
• Door goede vragen te stellen en je technisch inzicht, weet je tot de juiste oplossingen te komen. Je lost de melding zelf op of zet je deze door naar de juiste oplosgroep.
• Je controleert of de afhandeling van het proces naar tevredenheid is verlopen.
• Je werkt mee in projecten.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
• Je beschikt over een klantgerichte en resultaatgerichte mentaliteit;
• Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Je bent toegankelijk, flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk en accuraat;
• Je hebt een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen;
• Je hebt een proactieve houding;
• Je hanteert hoge kwaliteitsnormen;
• Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken.

Wat vragen wij?
• Een afgeronde ICT-opleiding (minimaal MBO ICT niveau 4);
• Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring;
• Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
• Ervaring met melding-registratiesystemen;
• Brede kennis van hardware, software en mobiele devices;
• Ervaring met en kennis van Microsoft Office 2016, Office 365, Windows 10, Active Directory en ITIL (aantoonbaar met certificeringen of bereid deze te behalen);
• Rijbewijs B en in het bezit van een auto.
• Een beschikbaarheid van 0,8 - 1,0 fte.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving De Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omstreken (CVO) verzorgt voortgezet onderwijs in de Rotterdamse regio. Er werken in totaal ongeveer 2350 medewerkers voor 38 scholen met in totaal ongeveer 21.000 leerlingen.

Op het Henegouwerplein in Rotterdam is de centrale organisatie van CVO gevestigd. Deze bestaat uit een tweehoofdige Raad van Bestuur en een kleine Concernstaf. Ook de recent gevormde Shared Service Organisatie (HR, ICT, Financiën, Huisvesting en Facilitair, Juridische Zaken en Inkoop) huist op het Henegouwerplein.

De Shared Service Organisatie (SSO) is een no-nonsense organisatie met een informele en professionele cultuur, die het woord ‘dienstverlening’ heel letterlijk neemt en altijd zoekt naar de beste oplossing. De SSO is in opbouw en draagt zorg voor de continuïteit en efficiëntie van de dienstverlening, is met kennis en kunde altijd actueel en ontzorgt de scholen. We werken samen, zijn aanspreekbaar op ons handelen, delen kennis en leren van elkaar en zijn transparant en integer. De mens staat bij de SSO centraal, dat geldt zowel voor haar klanten als voor haar medewerkers.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.807 - € 2.626 p/m

Deze functie wordt beloond volgens schaal 6 (afhankelijk van kennis en ervaring € 1.807 - € 2.626 bruto per maand) van de CAO VO. De CAO VO kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een eindejaarsuitkering van 7,4%, een opleidingsbudget en een budget voor levensfasebewust personeelsbeleid. Je werkt 1.659 uren per jaar bij een fulltime dienstverband. De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

lees meer

Overige info Wat is jouw plek?
Je maakt als werkplekbeheerder deel uit van het ICT-team dat wordt aangestuurd door de Teamleiders ICT Techniek en Dienstverlening en de Strategie en Relatiemanagement. Het ICT-team bestaat uit ca. 40 medewerkers waaronder servicedeskmedewerkers, werkplekbeheerders, netwerkbeheerders, medewerkers communicatie & PR en functioneel beheerders. Het team zal zich de komende periode verder positioneren. Er wordt intensief doorgebouwd aan de verdere professionalisering, ontwikkeling en optimalisering van zowel medewerkers, organisatie als processen.

Het team ICT levert een belangrijke bijdrage aan de begeleiding van veranderingen. Als werkplekbeheerder binnen dit team ben je mede verantwoordelijk voor het beheer van de software en randapparatuur. In de rol als werkplekbeheer werk je nauw samen met de systeembeheerders van de organisatie. De voornaamste werkzaamheden zijn het patchen van werkplekken en het installeren en configureren van hard- en software. Daarnaast is het ook belangrijk om ondersteuning te bieden aan de medewerkers binnen de organisatie. Denk hierbij aan ondersteuning op de werkplek, desktop, laptop en op mobile devices. Je verricht je werkzaamheden voor één of meerdere scholen, danwel (één van de) onderdelen van de centrale CVO organisatie.

Kennis delen, samenwerken en dat steeds meer vanuit een planmatige en gestructureerde aanpak, daar staat de SSO voor. Behalve dat je affiniteit hebt met het type organisatie en haar maatschappelijke karakter, ben je voor het team een inspirerende persoon die mensen in beweging krijgt.

Wat bieden wij?
Een nieuwe werkplek waarin veel moet worden opgezet en gepionierd mag worden. Veel ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid mee te bouwen aan een nieuw organisatieonderdeel. Een plek waar je veel ervaring en kennis over je vak en het onderwijs kunt opdoen en verbreden. Je komt te werken in een pittige, maar collegiaal respectvolle omgeving die zich kenmerkt door een informele en prettig gedreven werksfeer waar je nieuwe ideeën kunt inbrengen.

Matchen we?
Ben jij de nieuwe Werkplekbeheerder bij de SSO van CVO? Je kunt solliciteren door je CV met een korte motivatie voor dinsdag 4 december te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. onder vermelding van vacature SSO ICT 6-WBH-005.

Hoe gaat het verder?
In december zullen gesprekken met kandidaten worden gevoerd.
• Dinsdag 4 december of donderdag 6 december de 1e gespreksronde
• Dinsdag 11 december of donderdag 13 december 2e gespreksronde
• Dinsdag 18 december of woensdag 19 december het arbeidsvoorwaardengesprek

Meer weten?
Neem dan contact op met Dimitri Verschoor, Teamleider ICT Techniek en Dienstverlening. Op deze vacature kan zowel door interne als externe kandidaten worden gesolliciteerd.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Verschoor
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam