user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Medisch data analist bij digitale zorgvernieuwers in Zeist

Data Analist
Medworq BV
  • Medworq BV Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Bij Medworq noemen we onszelf digitale zorgvernieuwers. Als zorgvernieuwers werken wij aan oplossingen om de zorg beter, sneller en goedkoper te maken. Daarbij combineren we  medische inhoud, financiën en ICT. We ontwikkelen gezondheidsprogramma’s rond chronische aandoeningen. Daarbij faciliteren we transmurale ketenzorg voor patiënten met een chronische ziekte. We geloven in een regionale aanpak sámen met de zorgverleners in die regio. 

Vacature Medisch data analist

Wij zoeken voor in ons team een Medisch data analist. Een gezondheidsprogramma start met het inrichten van een nul- en effectmeting waarmee het verbeterpotentieel van het programma wordt ingeschat. Hiervoor ontwikkelt Medworq in opdracht van haar klant of zelfstandig actie- en uitkomstgerichte indicatoren (signaleringen). Gedurende het programma vormen deze indicatoren de basis voor rapportage en analyse. Een groot deel van deze analyses kennen een medisch inhoudelijke oorsprong.

Ben jij een bèta talent dat zich snel willen ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als qua competenties? Als analist ben je bezig om complexe verandervraagstukken op te lossen. Dit doe je samen met de ontwikkelaars van gezondheidsprogramma’s en medici. Je vertaalt vernieuwende gezondheidsprogramma;s naar praktische prestatie-indicatoren, rapportages en analyses. In teamverband maak je hierna fact based en effectieve uitkomstgerichte rapportages met nadruk op kwaliteit van zorg.

Taken en verantwoordelijkheden

•    Zelfstandig en in teamverband initiëren, opzetten, coördineren, cleanen en presenteren van (medische) data preparaties
•    Continue afstemmen met ICT collega’s op de ‘datafoundation laag’, om de juiste efficiency, security en governance rondom de zorg gerelateerde data te borgen
•    Continue afstemmen met interne klanten zoals prorgammamanagers, andere data analisten en onderzoekers om te borgen dat het eindproduct in lijn is met de vraag.
•    Het juist beheren en plannen van de databron backlog.

lees meer

Functie-eisen •    Een afgeronde opleiding Informatica, Medische Informatiekunde of Bedrijfskundige Informatica op hbo+/wo niveau
•    Je hebt kennis van en minimaal 5 jaar ervaring met data analyse, met bij voorkeur een medische achtergrond;
•    Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden;
•    Je werkt gestructureerd, zorgvuldig en hebt oog voor detail;
•    Je hebt de vaardigheid om naar een deadline toe te werken en je eigen werk te plannen;
•    Naast je passie voor analyseren zoek je ook graag de afstemming met collega's op over om je werkzaamheden af te stemmen op wat een gezondheidsprogramma nodig heeft;
•    Je hebt zorggerelateerde ervaring en hebt kennis van en ervaring met digitale zorg;
•    Je hebt affiniteit met IT
•    Je hebt kennis van gestructureerde datasets/databases/datawarehouses (bv MS Power BI);
•    Je hebt kennis van Microsoft Office en in het bijzonder MS Excel en MS Power BI;
•    Bij voorkeur kennis van cloud warehousing en solutions, big date technologie en ETL tooling

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Bij Medworq noemen we onszelf digitale zorgvernieuwers. Als zorgvernieuwers werken wij aan oplossingen om de zorg beter, sneller en goedkoper te maken. Daarbij combineren we medische inhoud, financiën en ICT. We ontwikkelen gezondheidsprogramma’s rond chronische aandoeningen. Daarbij faciliteren we transmurale ketenzorg voor patiënten met een chronische ziekte. We geloven in een regionale aanpak sámen met de zorgverleners in die regio.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We bieden een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Overige info Werken bij Medworq
Onze organisatie bestaat uit een mix van zorg- en ICT-experts die iedere dag met elkaar werken aan digitale zorgvernieuwing. Dit team wordt ondersteund door een medical board met medisch specialisten. Het team van Medworq bestaat uit ongeveer 25 mensen. 

Lerende en inspirerende omgeving
Wij bieden een zelfstandige functie met veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen ideeën en initiatieven en we denken graag met je mee als het gaat om persoonlijke en vakinhoudelijke groei. We inspireren elkaar en stellen ons lerend op. We hebben een coaching-programma en mogelijkheden voor opleiding. We zijn een informele organisatie en ‘s middags lunchen we altijd gezellig met z’n allen.

Ook de plek waar je werkt is belangrijk! We zijn gevestigd in een mooi en sfeervol pand in het centrum van Zeist, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Onze missie is het realiseren van meer gezonde levensjaren! Wil jij hier aan bijdragen? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Thomas Hoyng
0313 – 48 32 52
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Zeist Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zeist