user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ervaren PHP Developer die social impact wil maken!

Developer
Social Care Network
 • Social Care Network
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Help jij mee de toekomst van vrijwilligerswerk te creëren? NLvoorelkaar is het grootste platform voor het matchen van vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in Nederland. We zijn een social enterprise met de ambitieuze missie om dit jaar elke Nederlander te laten ervaren dat helpen happy maakt. Help jij ons mee?

NLvoorelkaar (en nog ruim 40 andere lokale websites zoals Rotterdammersvoorelkaar.nl en Amstelveenvoorelkaar.nl) is een marktplaats voor vrijwilligerswerk: we verbinden dagelijks duizenden vragers en aanbieders met elkaar. Organisaties als het Rode Kruis, een (sport)evenement en andere goede doelen maar óók die oudere dame op de hoek van jouw straat kunnen via ons op zoek naar een passende vrijwilliger. We willen iedereen inspireren om zijn tijd en talent in te zetten voor een ander. Dat doen we nu nog lokaal. Vanaf 2019 gaan we een landelijke campagne uitrollen!

Wat kan je van ons verwachten in de rol van PHP Developer?
Je komt terecht in een team van 12 gemotiveerde collega’s die met hun werk impact maken in Nederland. Omdat we een klein team zijn, word je betrokken bij het uitzetten van de strategie tijdens onze halfjaarlijkse heidagen en kan jij met jouw expertise écht een verschil maken. We organiseren regelmatig leuke borrels en uitjes. Op dagelijkse basis ga je aan de slag in het applicatie management team (nu nog) bestaande uit 4 personen.

Op dinsdag hebben we onze teamdag op kantoor in Breda in een oude brandweerkazerne. De rest van de week krijg je de vrijheid om te werken waar je wilt: op kantoor, thuis of in een koffietentje. We zoeken iemand die 32 - 40 uur beschikbaar is en je krijgt de verantwoordelijkheid en flexibiliteit om je werktijden zelf in te delen. Waar je werkt vinden wij niet het belangrijkst, wel wat het resultaat van je werk is.
 

lees meer

Functie-eisen Als medior PHP Developer bij Social Care Network ben je op de eerste plaats, samen de Lead Backend Developer, verantwoordelijk voor een perfecte technische oplevering van de landelijke en lokale online marktplaatsen. Daarnaast verwachten we van jou aanvullende kennis om ook aan de front-end een fijne gebruikerservaring op te kunnen leveren, hierbij krijg je hulp van een UX expert. Zo help je mee om ons multi-site platform door te ontwikkelen en te verbeteren zodat we de ambitie om het beste online vrijwilligersplatform ter wereld te zijn waar kunnen maken.

De criteria die hier bij horen:
 • HBO-WO afgeronde opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als PHP Developer;
 • Ervaring met PHP en MySQL;
 • Kennis van Symfony2;
 • Ervaring met frontend ontwikkeling (HTML5, CSS, javascript), jQuery en Less/Sass;
 • Ervaring met de Linux command line;
 • Ervaring met Scrum / Agile is een pre;
 • Je hebt gave (eigen) projecten om aan ons te laten zien;
 • Last, but not least: je hebt een sociaal hart.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Turning the world's potential into social impact. In Nederland en ook in de rest van de wereld. Hiervoor ontwikkelen, implementeren en vermarkten wij online marktplaatsen voor vrijwillige inzet en burenhulp. NLvoorelkaar.nl is ons landelijke flagship marktplaats. Met onze landelijke en lokale marktplaatsen halen wij het verborgen potentieel aan vrijwillige inzet in Nederland naar boven en verbinden wij dit aan mensen en organisaties die hulp kunnen gebruiken. We zijn de grootste online marktplaats op het gebied van vrijwilligerswerk in Nederland met meer dan duizenden matches per maand.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.800 p/m

Wij bieden jou een baan waarin je echt impact kunt realiseren. Je krijgt de vrijheid om te werken waar je wilt en je werktijden zelf in te delen. Je collega’s zijn, net als jij, enorm gedreven en gepassioneerd. Wij zien onze I.M.P.A.C.T. cultuur als een belangrijke pijler van ons succes. Dit staat voor Innovatie, Meten, Persoonlijk, Ambitieus, Customer happiness en Team. Wij bieden een marktconform salaris (indicatie € 2.800 - 3.800 o.b.v. 40 uur en werkervaring), daarnaast neem je deel in onze prima pensioenregeling, ontvangt natuurlijk reiskostenvergoeding en uitstekende hardware.

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32 - 40u
Ervaren PHP Developer die social impact wil maken!
Score: 7.3
Stemmen: 20

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Breda