user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Front-end Developer (Angular) in Groningen

Front-end Developer
Quli B.V.
 • Quli B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Waar gaat het om?
Quli wil het best digitaal toegankelijke burgerplatform en PGO (persoonlijke gezondheidsomgeving) zijn. In de functie van medior front-end developer, draag jij bij aan die ambitie. Dat doen wij met AngularJS en Java.

Door het publieke en zorggerichte karakter van Quli hebben we een diversiteit aan doelgroepen. Hierin ligt een uitdaging voor de user experience: simpel, slim en snel. Dat past niet zo maar in een one size fits all user interface. Heb jij hier een mening over, kennis van en ervaring mee of zie je het als uitdaging om je vast te bijten in digitale toegankelijkheid, kom dan ons team versterken!

Quli biedt je in Groningen een interessante baan in een dynamisch werkveld en veel ruimte voor eigen inbreng.

lees meer

Functie-eisen Lijkt het je leuk om mee te werken aan een platform dat een verschil kan maken in het leven van mensen die kwetsbaar zijn, chronisch ziek of leven met beperkingen?! Haal jij inspiratie uit moderne technologische mogelijkheden?! En weet jij deze samen met je collega’s in te zetten voor het verder uitbouwen van Quli?!

Je hebt een visie op jouw vakgebied in relatie tot toegankelijkheid, bruikbaarheid en flexibiliteit van user interfaces zowel op desktop als mobiel. Je hebt ervaring met Angular(JS), HTML5, SASS, CSS en bijbehorende ontwikkeltools zoals bijvoorbeeld Grunt en Git. Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen.

Je hebt een HBO-denk en werkniveau, en aantoonbare ervaring als front-end developer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Quli B.V is een sociale onderneming 'van en voor de zorg'. We realiseren ondersteuning om de (kwetsbare) mens op de eerste plaats te zetten binnen zijn of haar persoonlijke zorgnetwerk.

Quli is een ehealth-omgeving die zelfredzaamheid en participatie van burgers in hun persoonlijke netwerken ondersteunt. Inmiddels zetten veel zorgorganisaties Quli in bij ondersteuning en be-handeling van mensen. Wij noemen dat een burgerplatform en PGO.

Quli helpt om mee te blijven doen, baas over eigen gezondheid en zorggegevens te zijn. Kwaliteit van leven, het sociale netwerk en hulp bij zorgvragen staan centraal. Met Quli kunnen mensen hun behoeften en zorgvragen managen en delen en kunnen zorgverleners deze volgen en aanvullend hulp bieden. Patiënten en cliënten worden autonomer en maken beter gebruik van hun sociale netwerk.

Met Quli kan iedereen zelf zijn zorggegevens verzamelen, beheren en delen en beschikken over zijn eigen persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). De regie ligt bij de burger, die bepaalt wie toegang heeft tot gegevens en met wie deze worden gedeeld. Zelfmanagement en zelf- en samenredzaamheid staan voorop. Professionals komen in actie als het nodig is.

Mensen die extra aandacht verdienen, krijgen dit ook. Quli faciliteert mensen. Zo houden we samen kosten onder controle en door zorg slimmer in te zetten, verbeteren we de toegankelijkheid, kwaliteit en effectiviteit.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info We bieden
 • Een plek in de voorhoede van ehealth en PGO (PGD) ontwikkelingen, inclusief integraties met Apps, thuistechnologie, personal care devices en elektronische zorgdossiers
 • Een inspirerende (werk)omgeving met veel ruimte voor initiatieven en zelfontplooiing
 • Een afwisselende en uitdagende functie (32-40 uur)
 • Uiteraard passende arbeidsvoorwaarden

lees meer

Contactpersoon Dhr. Hans ter Brake
+31629525292
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Front-end developer in regio Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Groningen