user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Systeembeheerders, die willen doorgroeien

SysteembeheerderWerkplekbeheerderICT Servicedesk Medewerker
IeTee Solutions
 • IeTee Solutions Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
 • Zoek jij een NIEUWE UITDAGING?
 • Wil jij je verder ontwikkelen, als het gaat om zowel CERTIFICERING als op het gebied van UITDAGENDE WERKZAAMHEDEN en PROJECTEN?
 • Spreekt het je aan om met collega's samen te werken, die een HECHT TEAM vormen en altijd VOOR ELKAAR KLAAR STAAN?
 • En wil je voor een bedrijf werken, waar er naast het werk ook voldoende ruimte is voor PERSOONLIJKE AANDACHT?

Wegens uitbreiding is IeTee op zoek naar nieuwe collega's, die ons team willen komen versterken. Of je nu net start als werkplekbeheerder, servicedeskmedewerker of junior systeembeheerder, of dat je al jaren ervaring hebt op het gebied van (kantoor)automatisering.

Wij willen jou graag leren kennen!
Op zowel junior, medior als senior niveau hebben wij vacatures. En al onze collega's krijgen de mogelijkheid om zich (verder) te certificeren en zich te ontwikkelen. Wil je je technische kennis verbreden of verdiepen? Of heb je ambities, als het gaat om door te groeien naar een functie als Consultant of Projectleider? Wij helpen je graag, om je ambities te verwezenlijken.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal je ICT-gerelateerde opleiding op MBO-4 niveau afgerond
 • Je communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn uitstekend
 • Je bent Microsoft en/of VMware gecertificeerd of hebt de ambitie om je te certificeren, waarbij wij de kosten voor je opleding voor onze rekening nemen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving IeTee Solutions is een onafhankelijke ICT-dienstverlener. Onafhankelijk omdat wij bewust geen hard- en softwareproducten verkopen, zodat wij onze klanten altijd een ongekleurd advies kunnen geven. Wij hebben ons sinds de oprichting in 2001 volledig gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige kennis en expertise op ICT-gebied.

Jaja, natuurlijk… dat zegt iedereen!

Wij zijn flexibel en hanteren zeer scherpe condities en tarieven. En wij kunnen u op meerdere manieren van dienst zijn, bijvoorbeeld projectmatig, adviserend of op het gebied van beheer en onderhoud. Of het nu gaat om beheer op afstand en het bewaken van uw kritieke ICT-netwerkcomponenten, het uitvoeren van onderhoud aan uw ICT-omgeving, of het totaal ontzorgen van uw organisatie, wij kunnen u op elk gebied van dienst zijn. Onze medewerkers zijn allen gecertificeerd en beschikken over ruime kennis en expertise.

Allemaal waar, maar wat maakt ons nou echt anders dan al die andere partijen?

Allereerst bestaan we al sinds 2001, zodat het woord ervaring ook echt waar is. Bob Ouwejan, onze directeur, begon dit bedrijf in zijn eentje op zijn zolderkamer. Al binnen een jaar bleek het zo druk te zijn dat hij mensen naast zich nodig had. Zo komt het dat onze Arjan, Etienne, Franco, Patrick en Peter al meer dan twaalf jaar bij ons werken, met net zo veel plezier en passie als toen ze begonnen. En daar staan zij niet alleen in.

Wij houden van ons werk!

Eén van onze grootste krachten is het feit dat wij ons werk met plezier en passie uitvoeren. Wij houden van eerlijkheid, de menselijke aanpak en maken het graag persoonlijk. We zijn een hecht team en staan altijd klaar voor elkaar. Onze klanten merken dat dagelijks en complimenteren ons regelmatig over de positieve uitstraling die onze collega’s hebben. Dit maakt ons een zeer stabiele partij, met mensen met een lange staat van dienst, niet alleen op kantoor, maar ook bij onze specialisten. En dat werpt zijn vruchten af ook voor onze klanten.

Door onze manier van aanpak krijgt u gedreven mensen, die voor uw bedrijf door het vuur willen gaan. En minstens zo belangrijk, omdat het bij ons geen “komen en gaan” van medewerkers is, heeft u ook altijd met dezelfde persoon te maken. Dit scheelt niet alleen veel tijd en uitleg, het maakt het contact ook een stuk stabieler, persoonlijker en daarmee prettiger.

Dat, in combinatie met onze enorme kennis en ervaring in de snelle wereld van IT, maakt ons anders dan al die anderen en daarom noemen we onszelf ook vol trots:

De stabiele factor in een snelle wereld!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Bij IeTee vind je geen afgebakende afdelingen, wat het lastig maakt om van de ene functie naar de andere door te groeien. Bij ons kun je, in je eigen tempo, heel geleidelijk doorgroeien naar het door jou gewenste niveau en in de rol, waar jouw ambitie naar uit gaat.

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
32 of 36 uur werken behoort ook tot de mogelijkheden
Overige info Is dat nu precies waar jij naar op zoek bent? En ben je MCSA of MCSE gecertificeerd of wil je je graag, op onze kosten, certificeren? Neem dan contact met ons op.

Stuur je CV op naar onze collega Monique Braal en dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

lees meer

Contactpersoon Mevr. M. Braal
+31162484940
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Oosterhout Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oosterhout