user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Fulltime systeem-/ netwerkbeheerder omgeving Nijmegen

NetwerkbeheerderSysteembeheerder
iT-novative
  • iT-novative
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Voor ons IT-bedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven duizendpoot op ICT gebied!
 
Wij houden niet van hokjes. Systeembeheerder, consultant, supportmedewerker, engineer? Bij ons komen deze functies allemaal samen. De medewerker die wij zoeken vindt het heerlijk om in al deze disciplines uit te blinken.
 
Het adviseren en vervolgens operationeel opleveren van een compleet netwerk met server, back-up & firewall gaat je net zo makkelijk af als het inrichten van 1 werkplek. Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en bent leergierig. De negen tot vijf mentaliteit gaat voor jou niet op en je bent op de hoogte van de laatste IT-ontwikkelingen. Je werkt klant- en oplossingsgericht en ziet het als je taak om klanten, leveranciers en collegae op de juiste wijze te informeren. Dit kun je zowel mondeling als schriftelijk in foutloos ABN en Engels.
 
Je ziet het als een uitdaging jouw bijdrage te leveren aan een dynamisch, groeiend bedrijf en bent een teamplayer. Plezier in je werk is voor jou de grootste drijfveer.

Dankzij ons breed dienstenpakket is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarbij maken we optimaal gebruik van jouw persoonlijke kwaliteiten en interesses.
 

lees meer

Functie-eisen Afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring kun je bij ons als junior, medior of senior aan de slag.
Als junior verwachten we minimaal 2 jaar relevante werkervaring, als medior 4 jaar en als senior 8 jaar.
Bij voorkeur heb je minimaal een MBO4 ICT-opleiding succesvol afgerond (of eenzelfde opleidingsniveau verkregen via ervaring en certificering) en bent in het bezit van een rijbewijs.

Je hebt een brede kennis van Microsoft Server (2008 t/m 2016) en Microsoft Exchange (2010 t/m 2016) gebaseerde netwerken en kunt onze klanten ondersteunen bij vraagstukken en probleemoplossing inzake VPN, VOIP, Virtualisatie. Daarnaast heb je ook een goede technische hardware kennis en zijn begrippen als vlan, gpo, DHCP, ssl jou niet vreemd.
Ervaring met cloud diensten als Microsoft Office365 en Google G-Suite zijn van harte welkom. Ook affiniteit met programmeren en Linux zien we als een pré.

Je werkt gestructureerd en maakt optimaal gebruik van onze supporttools zoals Teamviewer, Solarwinds N-able managed services.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving iT-novative is een jong en dynamisch IT bedrijf. Onze missie is het ontzorgen van het MKB op ICT gebied. In dit digitale tijdperk staan wij voor een persoonlijke en servicegerichte dienstverlening. Dit betekent een veelzijdigheid aan werkzaamheden en grote diversiteit aan klanten. We werken zowel remote als on-site binnen een straal van ongeveer 100km rondom Nijmegen. Tevens werken we voor een aantal opdrachtgevers met vestigingen in het buitenland.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wij bieden een fulltime aanstelling in een jong, groeiend en dynamisch bedrijf, een marktconform salaris dat we met de overige voorwaarden in overleg vaststellen.
Fulltime systeem-/ netwerkbeheerder omgeving Nijmegen
Score: 9.2
Stemmen: 23

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Beuningen Gld