Vacature Senior Full stack developer

Vacature Baarle-Nassau

Full Stack Developer
Koninklijke drukkerij Em. de Jong
 • Koninklijke drukkerij Em. de Jong Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je bent een onderdeel van een development team waarbij je programmeert, test en zorgt voor opleveringen van zowel productie- als kantoorapplicaties. De applicaties die je bouwt dragen bij aan het optimaliseren van de processtromen. Er wordt gewerkt met sprints, Scrum etc.
Je denkt actief mee en doet voorstellen om bestaande applicaties te verbeteren en door te ontwikkelen, om vervolgens de applicatie aan te passen. Dit alles in overleg met leidinggevenden en eindgebruikers.
Functie-eisen Wat vragen wij?
 • Minimaal een afgeronde Bachelor opleiding richting informatica;
 • Diepgaande kennis van Javascript (Nodejs), asp.net en C#;
 • Kennis en ervaring met cloud (AWS) en architectuur, ElectronJS is een pré;
 • Kunt object georiënteerd denken en programmeren;
 • Communicatief vaardig, oplossings- en resultaatgericht, initiatiefrijk;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Koninklijke Drukkerij Em. de Jong

Jaarlijks 300.000 ton papier, die nodig zijn voor zo’n 60.000 drukorders. Dat klinkt niet alleen indrukwekkend, dat ís het ook. Niet voor niets behoren drukkerijen Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, Mercator Press en Janssen/Pers samen tot de grootste spelers op de Europese markt voor retaildrukwerk. Vanuit vestigingen in Nederland en België, verzorgen onze 750 medewerkers drukwerkoplossingen met een sterke focus op het retailsegment in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Van rotatie-, vellenoffset tot digitaal. Van familiedrukwerk tot huis-aan-huis folders in een miljoenenoplage. Kranten kunnen wij drukken op zowel Berliner, Tabbloid als Broadsheet formaat. U kunt rekenen op professionaliteit, betrokkenheid, een persoonlijke benadering met alle ruimte voor overleg en flexibiliteit, maar óók op schaalvoordelen, innovatieve technieken, snelle levertijden en een scherpe prijs. En juist die combinatie van een sterke internationale organisatie met de mentaliteit van een familiebedrijf, maakt ons uniek.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een inspirerende baan in een omgeving waar initiatief en ondernemerschap gewaardeerd worden. Naast (vakinhoudelijke) ontwikkelingsmogelijkheden is er ruimte voor eigen inbreng en creatieve oplossingen. Je werkt in een enthousiast en betrokken team met een informele werksfeer. Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon Mevr. K. Voskens
0135075555
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Baarle-Nassau Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Baarle-Nassau