user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ICT Support Engineer MBO4 - omgeving Dronten (Flevoland)

ICT Support
DatAction bv
 • DatAction bv Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat zou je er van vinden om als Support Engineer aan de slag te gaan? Zie jij het als een uitdaging professionele tablets, barcodescanners en -printers en mobiele computersystemen te configureren en in bedrijf te stellen? En om zakelijke klanten te helpen bij het oplossen van vragen, storingen en incidenten aan dit soort systemen?

Niet de doorsnee helpdesk, maar een echte uitdaging!
In deze functie kom je in aanraking met zakelijke klanten die gebruik maken van onze professionele mobiele computersystemen. Ben je een starter, dan is dit een binnendienstfunctie. Heb je al wat meer ervaring, dan ga je ook onze klanten bezoeken. In beide situaties zal je veel nieuwe technologie tegenkomen, waarover je kennis krijgt door specifieke opleidingen en trainingen te volgen en door samen te werken met de ervaren engineers en projectleiders. De systemen waarop je technische ondersteuning levert lopen uiteen van robuuste mobiele computers en tablets voor de industrie, transport en logistiek, tot computersystemen in brandweer- of ambulancevoertuigen. Wat onze oplossingen met elkaar gemeen hebben, is dat de betrouwbaarheid en goede stabiliteit erg belangrijk zijn voor onze klanten omdat ze zorgen dat zij hun werk goed kunnen doen.

Het geven van de best mogelijke technische ondersteuning voor onze klanten zie je als een uitdaging. Je probeert door het stellen van de juiste vragen de juiste diagnose te stellen van problemen bij de klant. Je registreert en beantwoord supportvragen en je lost telefonisch, via remote support, of door een bezoek aan de klant problemen op. Ook kun je ter ondersteuning van onze support engineers worden toegevoegd aan één van onze gave projecten! Jij zorgt ervoor dat de componenten van onze systemen geconfigureerd en gedocumenteerd worden. En de klanten? Die zijn razend enthousiast over jou, omdat je actief meewerkt aan het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.

Ben jij die enthousiaste ICT-er die wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog.

lees meer

Functie-eisen Wij vragen van een (junior) support engineer:
 • ICT opleiding op MBO-4 nivo en brede interesse in ICT
 • Kennis van Android, WiFi en computernetwerken is een pré
 • Gedreven om je kennis verder uit te breiden door trainingen te volgen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Enthousiast, oplossingsgericht en proactief
 • Beschikt over een geldig rijbewijs B

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving DatAction is sinds 1989 gespecialiseerd in het leveren en implementeren van oplossingen op het gebied van mobile computing, professionele tablets en pda's barcodescanning en -printingoplossingen.

Het DatAction-team kenmerkt zicht door door betrokkenheid, zelfstandigheid, openheid en betrouwbaarheid in een uitdagende en dynamische omgeving met veelal grote zakelijke klanten. De persoonlijke en deskundige aanpak van onze mensen zorgt voor het onderscheid tussen DatAction en onze concurrenten.

Werken bij DatAction betekent werken met de nieuwste technologieën en een grote mate van zelfstandigheid.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Dhr. Carlo Bonte
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor ICT medewerker in regio Dronten Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Dronten