user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Infrastructuur Consultant

Business ConsultantSysteembeheerder
Arrix Automatisering BV
 • Arrix Automatisering BV
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij de Infrastructuur consultant die wij zoeken?
Arrix is een bedrijf dat voor haar klanten constant op zoek is naar de beste ICT oplossingen. Wij zijn succesvol doordat wij de klantbehoeften vertalen in efficiënte en effectieve oplossingen. Door deze successen groeit onze organisatie en zoeken wij uitbreiding van ons Cloud team.

Wat wordt er van je verwacht?
Arrix heeft een unieke werkwijze, waarbij de consultant vanaf de pre-sales fase in samenwerking met de accountmanager zeer nauw betrokken is bij het bedenken en ontwerpen van de beste ICT oplossing voor de klant. De infrastructuur consultant die betrokken is in de pre-sales fase, voert vervolgens het project ook uit. Naast het implementeren van nieuwe projecten, onderhoudt de infrastructuur consultant vervolgens het netwerk.
Naast de gevraagde technisch inhoudelijke kennis en een hands-on mentaliteit, beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden. Wij zoeken iemand die bereid is, en in staat is, om een stapje extra te doen voor onze klanten en zo ook het verschil maakt bij onze klanten!

lees meer

Functie-eisen Wie jij bent?
 • HBO werk- en denk niveau
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie of ervaring als systeembeheerder
 • Klantgericht en flexibel
 • Professioneel en resultaatgericht
 • Je hebt één van de volgende opleidingen gevolgd of bent hiermee bezig:
  • Microsoft MCSA / MCSE
  • Virtualisatie software
 • Kennis van hardware en hardwarecomponenten, back-up software, virtualisatiesoftware, internet en internetprotocollen
 • Bij voorkeur kennis van Office 365 en/of Azure

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits, Spaans, Frans
Bedrijfsomschrijving ICT moet de bedrijfsvoering eenvoudiger, rendabeler, efficiënter en plezieriger maken. En dat is precies wat wij op een persoonlijke manier realiseren. Het resultaat? ICT-oplossingen die werken en waar je blind op kunt vertrouwen.

ICT oplossingen zijn een bedrijfskritisch onderdeel van de organisatie. Bedrijfsprocessen mogen niet stil komen te liggen; de continuïteit van uw bedrijf moet gewaarborgd zijn en daarom moet de ICT volledig betrouwbaar zijn. Dit begint met het vertrouwen in de ICT partner.

Bij Arrix vindt je alle disciplines en kennis onder één dak. Je kunt bij Arrix terecht voor oplossingen op het gebied van ICT infrastructuur, Exact Software, Cloud, Office 365, Internet, Security en SharePoint.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Infrastructuur Consultant
Score: 7.7
Stemmen: 41

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Drachten