user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Veris Bouwmaterialengroep B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8321/bdc0d0de31ec85286654ef70a861df5e/
Avelingen-West 5
4202MS Gorinchem Zuid-Holland NL

0183-650100
Veris Bouwmaterialengroep B.V.
Score: 9.7
Stemmen: 39

Veris Bouwmaterialengroep B.V.

Avelingen-West 5, Gorinchem

Veris Bouwmaterialengroep B.V.
  • Veris Bouwmaterialengroep B.V.
  • Gorinchem
  • 51 - 250 medewerkers
  • 0183-650100
Bekijk ICT vacatures

Veris Bouwmaterialengroep BV is de serviceorganisatie van haar 30 aandeelhouders die samen in Nederland en België ruim 130 vestigingen onder de formulenamen Bouwcenter, Bouwpunt en Stiho exploiteren. De kernfuncties van Veris zijn het verzorgen van de inkoop, logistiek, centrale facturering, automatisering, marketing en formuleontwikkeling. De dertig aandeelhouders zijn allen familiebedrijven met als kerntaak de handel in hout en bouwmaterialen, waarbij velen ook een showroom exploiteren voor de verkoop van tegels, sanitair en keukens. En dit op meer dan 130 locaties in Nederland en België. Daarmee is Veris Bouwmaterialengroep BV de grootste groep van hout- en bouwmaterialenhandelaren van Nederland en België.

Werken bij Veris Bouwmaterialengroep B.V.? 1 openstaande ICT vacature Bekijk vervulde
Technisch applicatiebeheerder voor Microsoft Azure & Dynamics 365
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Veris Bouwmaterialengroep B.V. - Gorinchem
2 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Technisch applicatiebeheerder, fulltime, eindgebruiker, Competence Center, Nederland, Azure (vervuld)
Veris Bouwmaterialengroep B.V. Veris is recent gestart met de implementatie van één gezamenlijk ERP-systeem, en daarvoor zijn wij op zoek naar een Technisch applicatiebeheerder voor het Veris Competence ..
ERP Consultant Logistiek, fulltime, eindgebruiker, Competence Center, Nederland, Dynamics (vervuld)
Veris Bouwmaterialengroep B.V. Veris is recent gestart met de implementatie van één gezamenlijk ERP-systeem, en daarvoor zijn wij op zoek naar een ERP Consultant Logistiek voor het Veris Competence Center..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Gorinchem