Vacature ITSM Implementatie Consultant, omgeving Randstad - Leidschendam

in Leidschendam

Joost IT
  • Joost IT
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij onze nieuwe Arno?
Arno is één van onze ITSM-consultants waar we super trots op zijn. Als ITSM-consultant is hij verantwoordelijk voor de implementatie van ITSM-tooling bij onze klanten. Hij vertaalt wensen van klanten naar oplossingen in de tool en voert configuraties uit. Daarnaast helpt Arno met het verder professionaliseren van de business-unit binnen Joost-IT. Arno is ondernemend, secuur en analytisch sterk. Weet dat klanten graag oplossingen horen in plaats van problemen. Daar helpt hij dan ook bij. Naar volle tevredenheid van onze klanten. Ook die van Arno.

lees meer

Functie-eisen Skills;
Als ITSM-implementatie consultant zit je veel bij onze klanten. Je bent het aanspreekpunt voor de inhoudelijke aspecten van de implementatie van een ITSM-tool. Communicatie en analytische vaardigheden zijn belangrijke skills die jij bezit.
Kernwoorden: Communicatief, Analytisch, Ondernemend, Secuur, Flexibel

Kennis;
Voor de implementaties die wij doen wordt gedegen kennis gevraagd van procesmethodieken zoals ITIL en Agile. Kennis van een ITSM-tool is daarnaast van groot belang. Het combineren van deze kennis en het toepassen hiervan op oplossingen voor de klant zijn cruciaal.
Kernwoorden: ITIL, Agile, ITSM Tooling, SQL

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Joost is gespecialiseerd in IT Tooling en Service Management. Dagelijks ondersteunen we onze klanten bij het uitvoeren van hun primaire taken. Uitdaging en plezier in het werk, persoonlijke ontwikkeling en het leveren van toegevoegde waarde vinden we vanzelfsprekend. Joost bestaat uit teamspelers die met plezier werken aan onze gezamenlijke missie: het creëren van een cultuur van Service Excellence binnen IT organisaties. Dat vergt van onze consultants een grondhouding gekenmerkt door flexibiliteit, creativiteit, plezier en daadkracht. Wij herkennen ons in termen als buiten gebaande paden denken, een positief kritische houding en het continu willen “ontzorgen” van onze klant. Wij onderscheiden ons door de focus op het menselijke aspect van Service Management, zijn communicatief sterk en zoeken altijd de verbinding. Met elkaar vandaag beter willen zijn dan gisteren is bij ons een veel gehoorde kreet!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Bij Joost vinden we dat een eerlijke vergoeding niet alleen bestaat uit salaris. Zo hebben we voor iedere medewerker een ruim opleidingsbudget, een mooie bonus-regeling en een mobiliteitsvergoeding. We gaan graag met je in gesprek over hoe de verdeling er voor jou uit zou komen te zien.

lees meer

Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Minimaal 32-uur per week
ITSM Implementatie Consultant, omgeving Randstad
Score: 7.1
Stemmen: 39

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leidschendam