user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Agile Coach, Fulltime, Randstad, 60.000+, auto van de zaak

Agile Coach
Joost IT
  • Joost IT Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Marcel is een van onze Agile coaches waar we super trots op zijn. Als Agile Coach werkt hij bij diverse klanten. Hij houdt zich bezig met het coachen van teams en management. Met name binnen de Operations kan van IT. Daarnaast speelt Marcel een belangrijke rol in de ontwikkeling van Joost-IT. Hij geeft input bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Hij is zelfstandig en ondernemend. Weet dat klanten graag oplossingen horen en geen problemen. Daar helpt hij ze dan ook bij. Naar volle tevredenheid. Ook die van Marcel.

lees meer

Functie-eisen Als Agile Coach zit je veel bij onze klanten om veranderingen te bespreken en mee te werken aan de dagelijkse operatie. Verbinden en analytische vaardigheden zijn daarbij cruciaal. Daarnaast verwachten we dat je ondernemend bent en flexibel.

Inhoudelijk verwachten we dat je de volgende methodieken kent, weet hoe je ze moet toepassen en waar de valkuilen zitten;
- Agile
- Scrum
- Safe
- Lean
- ITIL

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Joost is gespecialiseerd in IT Tooling en Service Management. Dagelijks ondersteunen we onze klanten bij het uitvoeren van hun primaire taken. Uitdaging en plezier in het werk, persoonlijke ontwikkeling en het leveren van toegevoegde waarde vinden we vanzelfsprekend. Joost bestaat uit teamspelers die met plezier werken aan onze gezamenlijke missie: het creëren van een cultuur van Service Excellence binnen IT organisaties. Dat vergt van onze consultants een grondhouding gekenmerkt door flexibiliteit, creativiteit, plezier en daadkracht. Wij herkennen ons in termen als buiten gebaande paden denken, een positief kritische houding en het continu willen “ontzorgen” van onze klant. Wij onderscheiden ons door de focus op het menselijke aspect van Service Management, zijn communicatief sterk en zoeken altijd de verbinding. Met elkaar vandaag beter willen zijn dan gisteren is bij ons een veel gehoorde kreet!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Minimaal 32-uur per week
Ley Contactpersoon Dhr. Ley
0651520671
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Leidschendam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leidschendam