user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature IT-Specialist (32-40 uur M/V)

Netwerk EngineerSystem Engineer
 • Construsoft B.V.
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wij zijn per direct op zoek naar een IT-Specialist voor het kantoor te Zevenaar. Onze internationale organisatie (30+ landen) vraagt meer en meer om een goede infrastructuur met goede samenwerkingsmogelijkheden. Zo zijn er momenteel trajecten gestart voor de inrichting en implementatie van Office 365, de uitbreiding van het CRM-systeem en een nieuwe, omvangrijke ERP-oplossing. Ook het beheren en verbeteren van de netwerkinfrastructuur en het serverpark voor de Benelux behoren tot de werkzaamheden. Ben jij of ken jij iemand die ons hierbij goed kan ondersteunen en graag werkt in een moderne omgeving met een open en informele werksfeer? Reageer dan snel op deze vacature!
 

lees meer

Functie-eisen Wat ga je doen? 
Als IT-specialist bij Construsoft ga je aan de slag in een moderne ICT-omgeving en pak je uiteenlopende ICT-projecten op. Hierbij valt te denken aan ondersteuning van collega’s op locatie(s) met je kennis en expertise van ICT, het beheren en onderhouden van de ICT-infrastructuur, het beheren van het CRM-systeem en diverse verbeter- en implementatieprojecten in binnen- en buitenland.

Competenties, wat verwachten we van je? 
 • minimaal hbo werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding in ICT; 
 • minimaal 3 jaar relevantie werkervaring en up-to-date kennis van ICT; 
 • kennis van Windows-besturingssystemen, hardware en netwerkcomponenten; 
 • goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift; 
 • een resultaatgerichte werkhouding, zowel zelfstandig als in teamverband;  
 • procesmatig inzicht en een open, sociale persoonlijkheid. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Construsoft is een internationale leverancier en ontwikkelaar van state-of-the-art-software voor de bouwsector. Als lokale partner van Trimble verzorgen we ondersteuning in meer dan 30 landen. Onze klanten zijn onder meer actief in de staalbouw, (prefab)betonbouw en houtskeletbouw, maar ook ingenieursbureaus, aannemers en afbouwbedrijven mogen we tot onze klantenkring rekenen.
Binnen het bedrijf is er een open cultuur en volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

een marktconform salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
een leuke, groeiende en dynamische werkomgeving met diverse leuke personeelsactiviteiten;
een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling;
fitnessfaciliteiten (locatie Zevenaar);

lees meer

IT-Specialist (32-40 uur M/V)
Score: 9.2
Stemmen: 46

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zevenaar