user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature System Engineer SCCM voor een Enterprise omgeving in Rotterdam

SysteembeheerderSystem EngineerAzure
Van Oord Dredging and Marine Contractors
 • Van Oord Dredging and Marine Contractors
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij een ervaren System Engineer SCCM die kennis en innovatief vermogen combineert met een paar zeebenen? En wil je grenzen verleggen? Als system engineer bij Van Oord kun je je hart ophalen. Van diep in het water tot hoog in de lucht, onze projecten zijn vaak uniek en zitten zonder uitzondering vol technische, financiële en organisatorische uitdagingen. 

Als system engineer bij Van Oord beheer je niet alleen de IT omgeving op onze kantoren maar beheer je ook de infrastructuur aan boord van sleephopperzuigers, kabelleggers of steenstorters bijvoorbeeld. Wat het echt bijzonder maakt:
 • Wij hebben een enterprise omgeving met meer dan 1000 servers en ruim 4000 gebruikers. We zitten op 80 verschillende kantoren en op ruim 80 schepen.
 • Ruim 40% van de servers staat aan boord en op kantoren. De overige 60% bevindt zich in datacenters in Amsterdam en Frankfurt.
 • Omdat innoveren ons in het bloed zit, verhuizen we de komende jaren voor een groot deel met behulp van Azure naar de cloud.
De infrastructuur gaat dus volledig op de schop, met veel aandacht voor efficiency, gebruiksgemak en security. Jij gaat ons helpen! Eerst in het klein, om te ervaren, te leren en te testen. Vervolgens werk je de komende jaren in een team van twaalf collega-specialisten aan de uitrol en het beheer van deze nieuwe omgeving. Dat doe je op ons kantoor in Rotterdam. Een unieke en spannende functie, waarbij er van de oevers van de Maas tot ver op de Atlantische Oceaan een beroep wordt gedaan op jouw kennis en vindingrijkheid.

lees meer

Functie-eisen Je bent een ervaren SCCM specialist die analytisch vermogen combineert met een proactieve, flexibele en energieke instelling. Resultaat telt voor jou! Met jouw goede sociale vaardigheden weet je bruggen te bouwen tussen de IT-discipline en onze klanten. Je bent bestand tegen een soms flinke werkdruk en ook tegen de typisch Rotterdamse humor. Dat je om de zes weken een week 24-uursdiensten draait, vind je geen probleem. Verder breng je mee:
 • Hbo-werkniveau
 • Kennis van en ervaring met Microsoft SCCM infrastructuren, Microsoft Intune, Windows Server 2016 en 2012 en Windows 10
 • Gespecialiseerd in distributie en implementatie van OS-images, softwarepakketten en OS-beveiligingsupdates voor servers en endpoints
 • Een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels

lees meer

Bedrijfsomschrijving Van Oord is een wereldwijd actieve en toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind). Wij zijn een innovatieve partner voor onze opdrachtgevers en dragen al meer dan honderd jaar bij aan de infrastructuur voor de wereld van morgen. Onze mensen zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en technologie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
System Engineer SCCM voor een Enterprise omgeving in Rotterdam
Score: 8.0
Stemmen: 26

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam