user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ervaren Technisch Consultant in de omgeving Arnhem

Developer
Kodision
 • Kodision Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Technisch Consultant ben je onderdeel van een accountteam. Je werkt op kantoor aan projecten maar het kan ook zijn dat je 3 a 4 dagen per week bij de klant op locatie werkt. Je ondersteunt en adviseert daar de formulierontwikkelaars bij de complexere technische uitdagingen met onze producten.

Veel klanten werken scrum, wat betekent dat je de dag begint met een standup en in sprints (mee)werkt.

Met jouw technische kennis overzie je het gehele software ontwikkelproces. Je voegt waarde toe op onze afdeling dienstverlening als bij bij onze klanten, met overtuigende innovatieve oplossingen. Je bent op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en past dit ook toe.

Je bent onderdeel van het dienstverleningteam van Kodision. Je werkt nauw samen met andere consultants, de supportafdeling en de projectteams. Vrijdag is de ‘terugkomdag’, waarbij de meeste consultants op kantoor in Arnhem werken. Je werkt dan aan eigen projecten en praat bij met manager Deniz en met je collega’s

lees meer

Functie-eisen Wij vragen
 • HBO/WO diploma
 • 2 jaar ervaring met C#.NET, Javascript
 • 2 jaar ervaring met het maken van koppelingen en koppelvakken
 • Resultaatgerichte instelling
 • Ondernemend karakter
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Kodision levert sinds 1998 software voor digitale dienstverlening. Van digitale formulieren tot procesoptimalisatie en van zaakgericht werken tot kennismanagement.

Het is onze missie om iedereen in staat te stellen kennis en processen, ongeacht complexiteit, snel en eenvoudig te automatiseren. Eenvoud, resultaat en plezier vormen daarvoor de sleutel. Hiermee maken we het verschil in IT-beleving. De oplossingen van Kodision maken het inrichten van complexe in – en externe processen eenvoudiger. We brengen de kwaliteit van dienstverlening naar een hoger niveau zonder ingewikkelde techniek.

Kodision is een gevestigde naam in de overheidsmarkt. Zo werken we o.a. voor Rijkswaterstaat, IND, Gemeente Amsterdam, Gemeente Den Haag en het UWV.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wij bieden

Goed salaris met 13e maand
32-40 – urige werkweek
27 vakantiedagen bij 40 uur
Vrijheid en verantwoordelijkheid in zelforganiserende teams
Reiskostenregeling
Mogelijkheid tot volgen van training en opleiding

lees meer

Overige info Wij bieden
 • Goed salaris met 13e maand
 • 32-40 – urige werkweek
 • 27 vakantiedagen bij 40 uur
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid in zelforganiserende teams
 • Reiskostenregeling
 • Mogelijkheid tot volgen van training en opleiding
Sportief
Ben jij ook sportief? Dan ben je bij Kodision aan het goed adres. Er wordt in de pauze gewandeld, na het werk hard gelopen of gesquasht. We lopen mee met wedstrijden maar doen ook aan game-avonden (is ook een sport).

Flexibel
Bij Kodision kies je zelf hoe laat je begint en er zijn mogelijkheden om werken op kantoor te combineren met thuis werken. Alles voor een gezonde balans!

Ontwikkeling
Jij bepaalt welke competenties en kennis je verder wilt ontwikkelen bij Kodision. Er is een intern en extern trainingsaanbod en er zijn volop mogelijkheden om events te bezoeken.

Onboarding
Om jou snel op weg te helpen hebben we een uitgebreid onboarding programma. Het leert je mensen kennen en maakt je wegwijs bij Kodision

lees meer

Contactpersoon Mevr. Tijhaar
0263653560
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem