user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature BI Consultant gezocht 3-6 jaar ervaring + auto van de zaak (HBO/WO)

Business AnalistBusiness Consultant
Mysolution
 • Mysolution Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De business intelligence consultant van Mysolution kijkt dagelijks de klantdata in. Als BI Consultant ben jij de expert die zelfstandig de nuttige gegevens uit klantdata haalt en kan vertalen naar waardevolle informatie.

Als business intelligence consultant help je onze klanten optimaal gebruik te laten maken van de ongekende mogelijkheden van data-analytics, die de klant helpt optimaal inzicht te krijgen en te voorspellen. Denk hierbij aan de implementatie van en/of gebruik van datawarehousing, Power BI en Azure, maar ook aan de meer traditionele data analytics projecten met behulp van SQL , SSAS, SSIS en OLAP cubes.

In overleg met klanten, verzamel je requirements en bouwt een design voor een passende oplossing.

Je geeft advies over hoe de beschikbare BI-tools het best kunnen worden ingezet. Je test en implementeert vervolgens de oplossing en levert deze op.

Als BI Consultant lever je een gespecialiseerde bijdrage aan veranderingen op het gebied van informatievoorziening. Jouw verantwoordelijkheid is het omzetten van ruwe data naar strategische informatie en creatieve oplossingen om dit inzichtelijk te maken. Dit doe je met behulp van implementeren van dashboards, KPI’s, (online) rapporten en het bouwen van een datawarehouse.

Je voelt je comfortabel bij het maken van complexe analyses van bedrijfsinformatie en de vertaling ervan in ontwerp en ontwikkeling

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt interesse in nieuwe ontwikkeling op gebied van BI-tooling.
 • Je beschikt over kennis van (relationele) databases, datamodellering, reporting, datawarehouses en ETL. Microsoft SSIS/SSAS is een pré
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding, richting informatiekunde, (bedrijfskundige) informatica of aanverwante studie.
 • Kennis van datakwaliteit, BI-architectuur, OLAP en dashboard design.
 • Je kunt met strakke deadlines werken zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Mysolution is een succesvolle leverancier van software & apps op basis van Microsoft technologie gericht op de markt van flexibele arbeid en zakelijke dienstverlening. Met ruim 75 medewerkers is onze organisatie overzichtelijk en informeel, maar kwalitatief hoogstaand. Het merk Mysolution staat voor klasse, niet de middenmoot maar innovatiever, volledige integratie en meer efficiency. Onze klanten zijn middelgrote en grote uitzend-, consultancy- en detachering bureaus. Onze cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en vooral ook collegiaal. Je zult snel merken dat je bij ons je kwaliteiten optimaal kunt ontplooien. Wij willen onze groei graag doorzetten en zijn daarom op zoek naar personen die boven het maaiveld uitsteken, echt gaan voor de tevreden klant, het succesvolle project en de doordachte innovatie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

• Goede arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, pensioen, telefoon, laptop en 28 vakantiedagen
• Tien dagen vakantie bijkopen is mogelijk
• Een aantrekkelijke bonusregeling
• Een platte organisatie waar iedereen van elkaar blijft leren
• Een leuk en hecht team waarmee je deel kunt nemen aan verschillende activiteiten
• Persoonlijke groei en ontwikkeling en zullen met jou persoonlijk de lijnen voor je loopbaanontwikkeling uitstippelen

lees meer

Aantal uur per week 40 uur p/w
minimaal 32 uur is bespreekbaar
Contactpersoon Dhr. Jeremy van der Plaat
0630245289
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Houten Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Houten