user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Salesforce APEX Developer, Houten, Fulltime, Recruitmentsoftware

Developer
Mysolution
 • Mysolution Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Salesforce Developer krijg je de kans om mee te werken aan een nieuwe applicatie op het nieuwste source driven ontwikkelplatform van Salesforce, SFDX? Je bent niet bang om te experimenteren en wilt meer dan een focus op strakke FO's.  Je levert een cruciale bijdrage aan ons nieuwe innovatieve recruitmentsysteem dat we bouwen voor corporate recruitmentafdelingen en werving en selectiebureaus. Mooi, we hebben je aandacht nog......Solliciteer dan nu en neem deel aan dit avontuur!

Tangram (onderdeel van Mysolution) ontwikkelt en implementeert al 30 jaar softwareoplossingen op het gebied van werving & selectie, recruitment, persoonlijke mobiliteit en reorganisatie. Tangram is trots op een klantenlijst van ruim 300 bedrijven en instellingen. Onder onze klanten bevinden zich werving en selectiebureaus, de Rijksoverheid én spraakmakende bedrijven en publieke instellingen. Salesforce krijgt een belangrijke plaats binnen Tangram. Alles wat wij in 30 jaar hebben geleerd in combinatie met huidige en toekomstige ontwikkelingen gebruiken wij voor het bouwen van een nieuw recruitmentsysteem op Salesforce. Wij zijn trots dat we gebruik kunnen maken van het nieuwe ontwikkelplatform SFDX. Voor de uitbouw van het Salesforce team zoeken we Salesforce (Apex) developers die in samenwerking met het team en de klant concrete oplossingen op kunnen zetten. Doordat we ons nog in de beginfase begeven, heb je zeker een leidende rol bij de ontwikkeling van het nieuwe product. Met jouw ervaring breng je de nieuwste technieken met je mee en weet je wat succesvol is.

 

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent een bevlogen developer die weet hoe je een goed onderhoudbare Force.com of CRM applicatie moet bouwen;
 • Je hebt een afgeronde HBO- of Academische opleiding;
 • Je bent Salesforce gecertificeerd developer (Advanced Developer);
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring op het gebied van software engineering, waarvan minimaal twee jaar op het gebied van Salesforce development;
 • Je weet precies wat wel en juist niet kan op het Salesforce1 platform;
 • Ervaring met Lightning is een must;
 • Je ziet snel wat er moet gebeuren om een project te laten slagen;
 • Het is prettig als je kennis en ervaring hebt met integratie naar back-end systemen en/of mobile development;
 • Ervaring met Agile, met name de SCRUM werkwijze, is een pré.

 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Mysolution is een succesvolle leverancier van software & apps op basis van Microsoft technologie gericht op de markt van flexibele arbeid en zakelijke dienstverlening. Met ruim 75 medewerkers is onze organisatie overzichtelijk en informeel, maar kwalitatief hoogstaand. Het merk Mysolution staat voor klasse, niet de middenmoot maar innovatiever, volledige integratie en meer efficiency. Onze klanten zijn middelgrote en grote uitzend-, consultancy- en detachering bureaus. Onze cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en vooral ook collegiaal. Je zult snel merken dat je bij ons je kwaliteiten optimaal kunt ontplooien. Wij willen onze groei graag doorzetten en zijn daarom op zoek naar personen die boven het maaiveld uitsteken, echt gaan voor de tevreden klant, het succesvolle project en de doordachte innovatie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Naast een marktconform basissalaris: 28 vakantiedagen, pensioenregeling, vrijdagmiddag lunches en -borrel, opleidingsmogelijkheden, reiskostenvergoeding.
Overige info Ons kantoor is direct gelegen aan het treinstation Castellum in Houten en daarom vanuit Den Bosch en Utrecht makkelijk te bereiken.
Contactpersoon Dhr. Jeremy van der Plaat
0630245289
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Houten Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Houten