user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Full-Stack Developer

Full-stack (Web)DeveloperC#
Tangram B.V.
 • Tangram B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Wil jij meewerken aan het bouwen van de nieuwe generatie software? Werk je daarbij graag in een gemotiveerd team waar iedereen gefocust is op hetzelfde: hoge klanttevredenheid en een goed bedrijfsresultaat? Dan is onze vacature Full-Stack Developer de baan van je dromen!

Bij Tangram vinden we het belangrijk dat iemand op de juiste plek terecht komt. Wij ontwikkelen en implementeren al meer dan 32 jaar softwareoplossingen op het gebied van werving & selectie, recruitment, persoonlijke mobiliteit en reorganisatie. Tangram is trots op een klantenlijst van ruim 300 bedrijven en instellingen. Onder onze klanten bevinden zich werving en selectiebureaus, de Rijksoverheid én spraakmakende bedrijven en publieke instellingen.

De functie
Wij zoeken uitbreiding in ons web-development team met een Full-Stack Developer. Als developer ben je verantwoordelijk voor alle lagen in de applicatie. De focus van het team ligt continue op het realiseren van applicaties die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid en gemak.

Wat je echt doet
 • Je kunt zelfstandig te werk gaan en je kunt specificaties in- en aanvullen en deze vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen.
 • Je bouwt samen met je collega’s aan webbased applicaties en zorgt dat deze worden geïnstalleerd en onderhouden op de serveromgevingen.
 • Je hebt een heldere manier van communiceren en je kunt technische oplossingen in Jip en Janneke taal uitleggen aan niet-techneuten.
 • Je kunt schakelen tussen detail- en helicopterview.
 • Je kan je snel nieuwe technische dingen eigen maken; libraries/frameworks/talen, etc.

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken
De ideale Full-Stack Developer heeft zijn sporen verdient in het bouwen van bedrijfsapplicaties. Je bent bekend met Javascript, HTML5, CSS, C#, SQL, MVC/MVVC en Webservices. Je bent bekend met tooling als SVN en Visual Studio.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Salaris in overleg
Full-Stack Developer
Score: 8.4
Stemmen: 46

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Houten