user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior data-integratie specialist gezondheidszorg Maastricht, fulltime, datawarehouse

Data Specialist
MAASTRO clinic
 • MAASTRO clinic Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Het Business Intelligence Team binnen Maastro is momenteel bezig met:
 • Het opzetten van een data-integratielaag;
 • Het optimaliseren en uitbreiden van de business intelligence omgeving.

Als data-integratie specialist maak je deel uit van ons innovatieve business intelligence-team. Je bent de brug tussen data en gebruikers en je bent primair verantwoordelijk voor het opsporen, prepareren en verrijken van data en de datastromen tussen de verschillende systemen binnen Maastro. Deze systemen kunnen zich zowel op onze eigen infrastructuur als in private of public clouds bevinden.
Door inzicht in de business processen ben je in staat informatiebehoeften te identificeren en kun je in samenwerking met applicatiebeheerders databases benutten om relevante data te verzamelen en uit te leveren aan gebruikers uit de kliniek en onderzoekers. Je maakt hiervoor gebruik van bestaande dataflows of je bouwt indien nodig nieuwe dataflows op.
Door jouw kennis en vaardigheden kunnen collega’s datasets optimaal gebruiken. Je combineert je technisch inzicht met jouw sterke adviesvaardigheden.

Er wordt van je verwacht dat je proactief meedenkt in verbeterprocessen en bijdraagt aan het professionaliseren van de bestaande omgeving door bijvoorbeeld het integreren van nieuwe datamanagement-technologieën. Je kennis wordt daarnaast ook ingezet om data te combineren en ontsluiten ten behoeve van nieuwe inzichten, geavanceerde analyses, dashboards en rapportages.

Hoe ziet een werkdag er bijvoorbeeld uit?
’s-Ochtends check je samen met je collega’s of alle dataflows naar behoren functioneren.
Na het dagelijkse scrum-overleg ga je aan de slag om nieuwe databronnen te koppelen en om eindgebruikers te voorzien van nieuwe datasets.
Je overlegt met verschillende collega’s binnen de IT-afdeling zoals de database administrator, BI developer, applicatiebeheerders en systeembeheerders.
In de loop van de dag spreek je verschillende mensen binnen Maastro (radiotherapeutisch laboranten, artsen, data scientists, management) en lever je de afgesproken datasets uit.
Morgen neem je deel aan een sprint binnen een innovatieproject, dus je eindigt je dag met het doornemen van de documentatie voor deze sprint.

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken we?
 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een informatica-richting (of gelijkwaardig);
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring;
 • Je hebt ervaring met datawarehouse architecturen;
 • Je hebt kennis van SQL en je hebt ervaring met één of meerdere ETL-tools (vb. SSIS, ODI, PowerCenter, Pentaho);
 • Je hebt ervaring met het visualiseren van data (SAP BO, Tableau, PowerBI);
 • Kennis van Matlab en/of Python is een pré;
 • Kennis van DICOM en HL7 (CDA, FHIR) is een pré;
 • Je kunt zelfstandig werken en goed communiceren in het Engels;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en je werkt graag in een wetenschappelijke en medische omgeving;
 • Je bent op de hoogte van geldende wetgeving (AVG / GDPR) en past deze toe in je dagelijkse werkzaamheden;
 • Je hebt ijzersterke communicatieve en sociaalvaardige skills. Je bent helder en overtuigend en kunt uitstekend adviseren.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Bij MAASTRO CLINIC willen we door middel van bestraling (radiotherapie) patiënten met kanker helpen genezen en/of bijwerkingen zo maximaal mogelijk voorkomen.
Dit doen we vanuit onze hoofdlocatie in Maastricht en vanuit onze dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo.
Tevens behandelen we vanaf januari 2019 in ons nieuwe protonencentrum patiënten met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert.
. Naast patiëntenzorg wordt er in MAASTRO CLINIC wetenschappelijk onderzoek gedaan en wordt er veel onderwijs verzorgd aan bijvoorbeeld artsen en klinisch fysici in opleiding.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We bieden jou een dynamische en uitdagende functie in een maatschappelijk relevante zorgorganisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Ziekenhuizen. Het betreft een structurele fulltime functie (36 uur per week), waarbij het werkschema bespreekbaar is (bijvoorbeeld 4x9). Gedeeltelijk flexwerken is na verloop van tijd en in onderling overleg mogelijk.
Het salaris is marktconform, op basis van relevante werkervaring. Definitieve beschrijving en waardering van de functie zal nog plaatsvinden.
Naast het salaris is er een 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantiegeld, uitstekende pensioenvoorzieningen, kortingen op diverse (zorg) verzekeringen, sportabonnementen en een fietsregeling.

lees meer

Aantal uur per week 36 - 40 uur p/w
36 uur (fulltime conform CAO Ziekenhuizen)
Contactpersoon Dhr. Joeri Veugen
0884455666
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Maastricht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Maastricht