user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Software engineer (36 uur/week), JAVA, Matlab, Maastricht, uitstekende arbeidsvoorwaarden

Software Developer
MAASTRO clinic
 • MAASTRO clinic Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als software engineer maak je deel uit van ons innovatieve software development team en help je bij de ontwikkeling van klinische software. Hiermee draag je bij aan de doelstelling van MAASTRO om door middel van bestraling patiënten met kanker te helpen genezen en/of bijwerkingen zo maximaal mogelijk te voorkomen.

Waar is het software development team momenteel mee bezig?
Het team heeft momenteel een mix van klinische en wetenschappelijke onderzoeksprojecten in haar portfolio, zoals:
 • Het implementeren van zeer innovatieve software voor “direct dosimetric validation of clinical treatments”;
 • Het ontwikkelen van “shared decision-making” tools om patiënten te ondersteunen bij het bepalen van de beste behandeling;
 • Het ontwikkelen van globale infrastructuren die knowledge engineering en (bio)medische en beeldvormende informatica mogelijk maken.

Om toonaangevend te kunnen zijn in zowel patiëntenzorg als onderzoek, is het voor MAASTRO belangrijk dat de software engineers flexibel zijn en in staat om de balans te vinden tussen klinische kwaliteit en pragmatische snelheid, rekening houdend met de doorlooptijd voor het hele ontwikkelingsproces. Ontwikkeling vindt plaats in Agile sprints waarbij de roadmap van de informatiemanagers en hoofdonderzoekers in een korte-termijnplanning worden omgezet.

Je werkt nauw samen met je collega software engineers om problemen te analyseren, eventueel aanvullende requirements te achterhalen en oplossingen te bedenken die het beste passen binnen MAASTRO clinic.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in software development (of gelijkwaardig);
 • Je hebt mimimaal 3 jaar relevante ervaring
 • Je bent een expert in back-end programmeren en hebt ervaring met front-end development;
 • Kennis van JAVA en Matlab is aanbevolen;
 • Het is wenselijk als je bekend bent met technieken als Python, HTML5, TypeScript, DICOM, HL7 (FHIR) en frameworks als Spring (Boot, Cloud, Security, Data) en Angular;
 • Je vindt je weg binnen de Atlassian-stack (Jira, Bamboo, Bitbucket) of andere code managementtools zoals Git, Maven, etc.;
 • Je kunt zelfstandig werken en goed communiceren in het Engels;
 • Je bent nieuwsgierig, leergierig en je werkt graag in een wetenschappelijke en medische omgeving.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bij MAASTRO CLINIC willen we door middel van bestraling (radiotherapie) patiënten met kanker helpen genezen en/of bijwerkingen zo maximaal mogelijk voorkomen.
Dit doen we vanuit onze hoofdlocatie in Maastricht en vanuit onze dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo.
Tevens behandelen we vanaf januari 2019 in ons nieuwe protonencentrum patiënten met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert.
. Naast patiëntenzorg wordt er in MAASTRO CLINIC wetenschappelijk onderzoek gedaan en wordt er veel onderwijs verzorgd aan bijvoorbeeld artsen en klinisch fysici in opleiding.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.665 - € 3.917 p/m

We bieden jou een dynamische en uitdagende functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Ziekenhuizen. Het betreft een fulltime functie (36 uur per week), waarbij een werkschema van 4 x 9 bespreekbaar is. Gedeeltelijk thuiswerken is na verloop van tijd en in onderling overleg mogelijk.
Op basis van relevante werkervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.917,- per maand (FWG 55). Aanvullend is er een 8,33% eindejaarsuitkering, 8,33% vakantiegeld, uitstekende pensioenvoorzieningen, kortingen op diverse (zorg) verzekeringen, sportabonnementen en een fietsregeling.

lees meer

Aantal uur per week 36 uur p/w
36 uur per week, werkschema van 4 x 9 is bespreekbaar
Overige info Meer informatie over de functie?
Bel of mail Marlies Jager (teamlead software develoment team): 088-4455666.
Contactpersoon Mevr. Marlies Jager
088-4455666
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Maastricht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Maastricht