user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature VNA & XDS specialist, DICOM, omgeving Maastricht, fulltime (36 uur/week)

Functioneel ApplicatiebeheerderVNADICOM
MAASTRO clinic
  • MAASTRO clinic
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Functieomschrijving De bedrijfsvoering in de ziekenhuissector vraagt daarenboven in toenemende mate om stabiele en betrouwbare ICT-oplossingen. Een belangrijke component daarbij is de opslag voor medische beelden en objecten in een VNA. MAASTRO clinic is mede initiator van een regionaal netwerk om deze medische beelden en andere patiënt gerelateerde informatie te delen via een XDS netwerk.
In deze functie verzorg je het functionele beheer van de VNA en XDS-systemen, onderhoud je de functionaliteit en waarborg je de werking hiervan. Ook bewaak, onderhoud en optimaliseer je alle koppelingen hieraan gerelateerd, primair door middel van het DICOM protocol, maar bijvoorbeeld ook IHE HL7 of FHIR. Je anticipeert op problemen die gebruikers kunnen ondervinden en houdt nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in de gaten. Je adviseert het management over vernieuwing en/of uitbreiding.
 

lees meer

Functie-eisen We zoeken een VNA & XDS specialist met een HBO+ opleiding en het bijbehorende werk- en denkniveau. Je hebt kennis van en ervaring met het onderhoud van een VNA en uitgebreide kennis van het DICOM protocol. Ook is kennis van en ervaring met informatie-uitwisseling op basis van XDS standaarden vereist, evenals kennis van het bouwen en onderhouden van koppelingen tussen systemen. Je bent communicatief vaardig; het organiseren van informatiesessies, het onderhouden van contacten met leveranciers en het schrijven van gebruikershandleidingen is voor jou geen probleem. Daarnaast spreek en schrijf je vloeiend Engels.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij MAASTRO CLINIC willen we door middel van bestraling (radiotherapie) patiënten met kanker helpen genezen en/of bijwerkingen zo maximaal mogelijk voorkomen.
Dit doen we vanuit onze hoofdlocatie in Maastricht en vanuit onze dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo.
Tevens behandelen we vanaf januari 2019 in ons nieuwe protonencentrum patiënten met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert.
. Naast patiëntenzorg wordt er in MAASTRO CLINIC wetenschappelijk onderzoek gedaan en wordt er veel onderwijs verzorgd aan bijvoorbeeld artsen en klinisch fysici in opleiding.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.665 - € 3.917 p/m

Het salaris is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast krijg je vakantiegeld (8,33%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en een uitstekende pensioenvoorziening. Daarnaast biedt MAASTRO diverse kortingsregelingen ten aanzien van (zorg) verzekeringen, fietsaanschaf en sportabonnementen. MAASTRO is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer, auto en fiets.

lees meer

Aantal uur per week 36 uur p/w
Een werkschema van 4 x 9 is onderhandelbaar.
VNA & XDS specialist, DICOM, omgeving Maastricht, fulltime (36 uur/week)
Score: 7.2
Stemmen: 35

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Maastricht