Vacature Brunel IT Talent Programme - Amsterdam

Amsterdam

Brunel Nederland B.V.
  • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Traineeship
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je hebt alle kennis om aan de slag te gaan bij een mooi bedrijf en wil graag ervaring opdoen om volledig zelfstandig een functie te vervullen. Herkenbaar? Brunel biedt jou de mogelijkheid om klaargestoomd te worden voor een rol als functioneel beheerder, Data Analist of wellicht Business Analist. Het IT Talent Programme combineert goede begeleiding, soft skills trainingen en een vakgerichte opleiding. Je behaalt zo de noodzakelijke certificeringen met de mogelijkheid om bij aansprekende opdrachtgevers je eerste stappen op de werkvloer te zetten.

Gedurende een jaar leer jij de kneepjes van het vak. Dit doe je door aan de slag te gaan op een IT-afdeling bij een van onze opdrachtgevers. Vanuit Brunel word je doorlopend goed begeleid door zowel jouw eigen IT-consultant als een HR-consultant met wie je regelmatig contact hebt om je ervaringen en voortgang te bespreken. Zo kunnen we voor jou het optimale ontwikkelingsplan opstellen bestaande uit zowel vakinhoudelijke als soft skills trainingen waarmee je jouw persoonlijke doelen kunt bereiken. In onderstaande blog lees je over de ervaringen van Development Engineer Danique Konings, een van de starters in het IT Talent Programme.

Het programma is opgebouwd uit vier kwartalen waarin je je door middel van training en het behalen van certificering ontwikkelt op het gebied van IT- kennis, maar ook op het gebied van soft skills die je in iedere organisatie goed kunt gebruiken. Afhankelijk van jouw kwaliteiten en wensen bepalen we samen welke richting je op gaat.

lees meer

Functie-eisen Je bent ambitieus, je bent leergierig en je wil in de vroege fase van je IT-carrière zoveel mogelijk ervaring opdoen. Je bent nieuwsgierig naar de processen van verschillende werkomgevingen en neemt dan ook graag een kijkje bij meerdere bedrijven om te ervaren hoe andere IT-professionals hun werk doen. Hiernaast heb je een technische, data of Business IT & management achtergrond op HBO -of WO-niveau. Kortom, jij bent klaar voor de start van je IT-carrière!
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Naast je dagelijkse werkzaamheden en vakinhoudelijke opleidingen, verzorgt Brunel een breed pakket aan soft skills trainingen in het programma. Ook behaal je meerdere certificaten. Voorbeelden van trainingen zijn Scrum en DevOps, ITIL, stakeholder management, feedback geven en ontvangen, culture awareness en nog veel meer. Deze trainingen volg je in je gehele eerste jaar en er is ruimte voor persoonlijke wensen. Jij bepaalt wat het beste bij jou past en hoe jouw carrière binnen IT eruit gaat zien. Brunel helpt je bij het bereiken van jouw goals.

lees meer

Loes van den Oever Contactpersoon Mevr. Loes van den Oever
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam