user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Brunel IT Talent Program

Business & IT Specialist
Brunel Nederland B.V.
  • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract / Detachering / Traineeship
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Snelheid, veiligheid, transparantie: er worden hoge eisen gesteld aan het IT-landschap. Om zichzelf klaar te stomen voor de 21e eeuw is de bank aan het grootste IT-project uit haar geschiedenis begonnen. Jij kan hier onderdeel van zijn!

Het IT Talent Programme zorgt ervoor dat jij een vliegende start maakt binnen de IT-wereld en binnen ABN AMRO. Met een Hbo -of Wo-diploma op zak heb jij het in je om de stap te zetten tot IT-specialist bij de bank. Met goede begeleiding, coaching en training van Brunel en de werkervaring en vakinhoudelijke opleidingen binnen ABN AMRO gaat jouw carrière fast forward.
Brunel stoomt jou klaar voor jouw carrière bij ABN AMRO. Met het IT Talent Programme groei je al snel uit tot een T-shaped professional doordat je jezelf in zowel de breedte als in de diepte ontwikkelt. Het zorgt ervoor dat jij een future-proof IT’er wordt. Samen kijken we waar jouw wensen en talenten liggen. Zo vinden wij de beste plek voor jou.

Dit programma biedt jou de ontzettend gave kans om een jaar lang training en coaching te volgen waardoor er deuren naar IT binnen elke afdeling van de bank voor je open gaan.
Nog nooit nagedacht over werken in de financiële dienstverlening? Wij nemen je graag mee in de wereld van ABN AMRO. Bankieren gaat al lang niet meer over het opslaan en verwerken van geld en transacties, het gaat veel verder dan dat. Het is een wereld vol innovaties. IT wordt steeds essentiëler voor de bank. Jouw werk als IT-er heeft dus een grote impact. Help mee de huidige bankwereld te revolutioneren!

lees meer

Functie-eisen Jij bent nieuwsgierig, kritisch en hebt een sterke interesse in IT. Combineer die interesse met een technische, data of Business IT & management achtergrond op Hbo -of Wo-niveau en je bent dé perfecte kandidaat. Kan jij ook omgaan met veranderingen, maak je graag het verschil en heb jij een innovatief karakter? Solliciteer dan nu en wees onderdeel van de bank van de toekomst!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Sterk wereldwijd netwerk met interessante opdrachtgevers
Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

Persoonlijke begeleiding, opleiding op maat en prima arbeidsvoorwaarden
Brunel is een zeer ondernemende organisatie. Wij hechten veel belang aan talent en ambitie. En daarom vinden wij het erg belangrijk dat jij jezelf continu persoonlijk kunt ontwikkelen. Jij kunt hierover inhoudelijk sparren met jouw consultant. Bovendien bieden wij je een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Naast de goede carrièrekansen heb je ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo heb je bij ons een bonus-opportunity, een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen.

Werken op projectbasis met de zekerheid van een vast contract
Werken via Brunel betekent keuze uit vele interessante bedrijven en functies. Wij bieden jou toegang tot zowel top 100 bedrijven, als regionale organisaties binnen diverse branches. Zo krijg jij de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen. Je kunt bij ons op verschillende manieren aan de slag. In de meeste gevallen word je via ons gedetacheerd. Op die manier heb jij flexibiliteit met de zekerheid van een vast contract.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Naast je dagelijkse werkzaamheden en vakinhoudelijke opleidingen bij ABN AMRO, verzorgt Brunel een breed pakket aan soft skills trainingen in het programma. Ook behaal je meerdere certificaten. Score! Voorbeelden van trainingen zijn Scrum en DevOps, SQL, Java, feedback geven en ontvangen, IT security awareness en nog veel meer. Deze trainingen volg je in je gehele eerste jaar en er is ruimte voor persoonlijke wensen. Jij bepaalt wat het beste bij jou past en hoe jouw carrière binnen IT eruit gaat zien. Brunel helpt je bij het bereiken van jouw goals.

Door Brunel ben je verzekerd van een breed netwerk van andere IT specialisten. Je volgt bijvoorbeeld ook trainingen van Brunellers die al langer bij ABN AMRO werken, of je ontmoet interactieve kennisavonden veel mensen uit de IT-wereld. En er is ook genoeg tijd voor fun op borrels en game avonden.

lees meer

Overige info Brunel is de partner van ABN AMRO in dit IT Talent Programme. Je komt in dienst bij Brunel en start meteen op jouw opdracht bij ABN AMRO. Na het doorlopen van dit programma van een jaar maak je de overstap naar ABN AMRO. Je stroomt dan door naar een afdeling en functie die bij jouw ervaring en leerdoelen past. Bij Brunel heb je niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Loes van den Oever
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam