Vacature Senior Windows Systeembeheerder

SysteembeheerderWindows Server
Brunel Nederland B.V.
 • Brunel Nederland B.V.
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij een senior in Windows beheer met minimaal 6 jaar werkervaring? Ben jij een expert in VMware, Microsoft Server en ben je procesmatig sterk? Heb jij uitgebreide ervaring met het beheren van complexe klant omgevingen, dan nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek om de mogelijkheden bij Brunel en verschillende opdrachtgevers met je te bespreken.

Als senior Windows beheerder kom je te werken in een van Nederlands grootste managed services omgevingen voor het beheer van een van de grootste enterpriseomgevingen van Nederland. Zeer grote en kritische IT-systemen zijn afhankelijk van jouw beheeractiviteiten en het is dus de verantwoordelijkheid van jou en je team om deze systemen en omgevingen in de lucht te houden. Met jouw expertise zal je alle 2de- en 3de-lijns incidenten en problems weten op te lossen en ben je beschikbaar om te teamgenoten te hulp schieten indien zij ondersteuning nodig hebben. De afdeling waar je komt te werken is verantwoordelijk voor het bewaken, beheren en troubleshooten van alle Windows systemen die draaien in de hostingomgeving. Op afstand beheer je diverse infrastructuren van de klant volgens ingerichte processen. Je bent dus in staat ad hoc, maar binnen de kaders te opereren en je ondersteunt de procedures. Omdat er met wisseldiensten kan worden gewerkt ben jij flexibel inzetbaar en ben je communicatief vaardig om in teamverband goed te kunnen functioneren en je teamgenoten te ondersteunen waar dat nodig is. In de rol van senior Windows beheerder is het belang dat jij al ervaring hebt met werken in een datacenter of hostingomgeving in de rol van 2de- of 3de-lijns beheerder.

lees meer

Functie-eisen
 • Hbo-werk- en -denkniveau
 • Microsoft Windows Server 2003, 2008 en 2012 Expert
 • VMware 5.5 VCP gecertificeerd
 • MCSA 2008/2012 gecertificeerd
 • MCSE 2008/2012 gecertificeerd is een pre
 • ITIL V3 gecertificeerd
 • Ervaring met werk in datacenters/hosting omgeving
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Sterk wereldwijd netwerk met interessante opdrachtgevers
Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

Persoonlijke begeleiding, opleiding op maat en prima arbeidsvoorwaarden
Brunel is een zeer ondernemende organisatie. Wij hechten veel belang aan talent en ambitie. En daarom vinden wij het erg belangrijk dat jij jezelf continu persoonlijk kunt ontwikkelen. Jij kunt hierover inhoudelijk sparren met jouw consultant. Bovendien bieden wij je een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Naast de goede carrièrekansen heb je ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo heb je bij ons een bonus-opportunity, een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen.

Werken op projectbasis met de zekerheid van een vast contract
Werken via Brunel betekent keuze uit vele interessante bedrijven en functies. Wij bieden jou toegang tot zowel top 100 bedrijven, als regionale organisaties binnen diverse branches. Zo krijg jij de kans om in korte tijd veel ervaring op te doen. Je kunt bij ons op verschillende manieren aan de slag. In de meeste gevallen word je via ons gedetacheerd. Op die manier heb jij flexibiliteit met de zekerheid van een vast contract.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Bij Brunel krijg je een marktconform salaris
Verder beschikken wij over een gunstige pensioenregeling
Je krijgt collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
En er zijn leuke extra’s op cultureel en sportief gebied

lees meer

Senior Windows Systeembeheerder
Score: 8.7
Stemmen: 34

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam